طرز تهیه سالاد نودل و سبزیجات بسیار مقوی و رژیمی

طرز تهیه سالاد نودل و سبزیجات بسیار مقوی و رژیمی

سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم دیدم جدیدا بازار نودل گرمه گفتم یه پیش غذا و سالاد خوشمزه با نودل و سبزیجات درست کنم بی نظیره، مقوی و رژیمی با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

نودل یا رشته فرنگی 300 گرم

سس سویا 1/4 لیوان

کلم بروکلی 2 لیوان

جوانه ماش 1 لیوان

پیازچه 2 عدد

فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد

هویج 1 عدد

کلم بنفش خرد شده 1 لیوان

سیر تازه 1 حبه

⫸ زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری

شکر 4 قاشق غذاخوری

روغن کنجد یا زیتون 1/4 لیوان


مرحله اول

ابتدا موادی که باید پوست اونارو بگیریم رو پوست گیری میکنیم سپس قابلمه تا نیمه آب بریزید بهمراه کمی روغن و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاد ، گل کلم های خرد شده را اضافه کنید و بزارید 5 دقیقه گل کلم ها تو آب بجوشه بعد از قابلمه خارج کنید.


مرحله دوم

پس از خروج گل کلم ها داخل آب مقداری نمک بریزید سپس نودل هارو اضافه کنید و پس از چند دقیقه آبکشی نمایید ( زمان پخت را با توجه به دستور روی بسته بندی تنظیم کنید)


مرحله سوم

حالا نوبت مزه دار کردن نودل هاست نودل آبکشی شده را داخل ظرف بریزید و با سس سویا به خوبی مخلوط کنید ، روی ظرف را با نایلون بپوشونید یه مقداری بمونه که خوب مزه بگیره


مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد

جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید تا مواد باهم بکدست بشه ؛ هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید.


مرحله پنجم

سس سالاد را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید ، سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.