طرز تهیه سالاد نودل و سبزیجات بسیار مقوی و رژیمی
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم دیدم جدیدا بازار نودل گرمه گفتم یه پیش غذا و سالاد خوشمزه با نودل و سبزیجات درست کنم بی نظیره، مقوی و رژیمی با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نودل یا رشته فرنگی 300 گرم
⫸ سس سویا 1/4 لیوان
⫸ کلم بروکلی 2 لیوان
⫸ جوانه ماش 1 لیوان
⫸ پیازچه 2 عدد
⫸ فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ کلم بنفش خرد شده 1 لیوان
⫸ سیر تازه 1 حبه
⫸ زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر 4 قاشق غذاخوری
⫸ روغن کنجد یا زیتون 1/4 لیوان
مرحله اول
ابتدا موادی که باید پوست اونارو بگیریم رو پوست گیری میکنیم سپس قابلمه تا نیمه آب بریزید بهمراه کمی روغن و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاد ، گل کلم های خرد شده را اضافه کنید و بزارید 5 دقیقه گل کلم ها تو آب بجوشه بعد از قابلمه خارج کنید.
مرحله دوم
پس از خروج گل کلم ها داخل آب مقداری نمک بریزید سپس نودل هارو اضافه کنید و پس از چند دقیقه آبکشی نمایید ( زمان پخت را با توجه به دستور روی بسته بندی تنظیم کنید)
مرحله سوم
حالا نوبت مزه دار کردن نودل هاست نودل آبکشی شده را داخل ظرف بریزید و با سس سویا به خوبی مخلوط کنید ، روی ظرف را با نایلون بپوشونید یه مقداری بمونه که خوب مزه بگیره
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد
جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید تا مواد باهم بکدست بشه ؛ هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید.
مرحله پنجم
سس سالاد را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید ، سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس نوش جان کنید.