طرز تهیه شیر برنج ساده با شکر
سلام به شما کاربرن سایت آشپزم 👨🏻🍳. دستور غذای امروز طرز تهیه شیر برنج با شکر هست دیگه داریم به ماه رمضون نزدیک میشم اینم یک شیر برنج خوشمزه و مقوی که مطمعنم درست کنید عاشقش میشید.
درجه سختی: 3.5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج ایرانی 1 پیمانه
⫸ شکر 2 پیمانه
⫸ شیر 🥛 6 پیمانه
⫸ آب 🚰 2 پیمانه
⫸ گلاب 🌸 نصف پیمانه
⫸ عرق هل نصف پیمانه
مرحله اول
برنج رو از چندساعت قبل با یه لیوان آب کمی گلاب و دونه هل خیس میکنیم، بعد برنج خیس خورده رو داخل قابلمه میریزیم و دو لیوان آب رو با دو لیوان شیر 🥛 به برنجمون اصافه میکنیم و روی شعله 🔥 میزاریم تا کاملا بپزه ونرم بشه.
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت 2 لیوان دیگه شیر 🥛 اضافه میکنیم اجازه میدیم تا برنج خوب بپزه بعد از پخت کامل برنج مجدد دو لیوان دیگه شیر و شکر و گلاب و عرق هل رو به برنج اضافه میکنیم تا شیربرنج کاملا جا بیفته و لعاب دار بشه (من در اخر پخت یک پاکت خامه هم ب شیربرنج اضافه کردم عالی شد).
مرحله سوم
شیربرنج رو داخل ظرف میریزیم و با دارچین و خلال پسته و پودر نارگیل 🥥 تزیین میکنیم.
مرحله چهارم
طرز تهیه عرق هل
برای درست کردن عرق هل کافیه چندتا دونه هل و بکوبید و داخل صافی درون لیوان یا کاسه ای بزارید و کمی آب گرم اضافه کنید و یه در روش بزارید تا دم بکشه.
نکته:
❌ به برنج اجازه دهید کاملا پخته بشه ،تا زمانی که برنج کاملا پخته نشده بهش شیر 🥛 را اضافه نکنید.
❌ شیر حتما به دمای محیط برسد.
❌ اگر دوست دارید شیربرنجتون زرد باشه بهش زعفران اضافه کنید.
❌ تمام مراحل روی حرارت متوسط باشد.
خواص و فواید
✅ اگر معده سردی دارید موقع مصرف زیره بیشتری اضافه کنید.
✅ اگر خانم شیرده هستید با رازیانه بخورید بسیار شیر افزاست.
✅ اگر مزاج سردی دارید از نبات یا شکر قهوه ای استفاده کنید و اگر گرم مزاجید شکر سفید.
✅ اگر قلب ضعیفی دارید مقداری عرق بیدمشک و نسترن اضافه کنید.
✅ اگر پوکی استکان دارید مقداری پودر سنجد کامل به غذا اضافه کنید.