طرز تهیه سیب زمینی متری ترد و پفکی با نشاسته ذرت
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پیش غذای ساده و خیلی خوشمزه رو آوردم که به آسونی تهیه میشه.آگر شما هم دوست دارید که سیب زمینی متری رو امتحان کنید با این اموزش همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمینی متری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی متوسط 3 عدد
⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ شیر 1/3 یک سوم لیوان
⫸ پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل قرمز ، آویشن به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول سه عدد سیب زمینی رو بشورید سپس آنها را پوست بگیرید بعد به اندازه دلخواه آنها را خرد کنید. حالا مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد سیب زمینی ها رو داخل اون بریزید و اجازه بدید تا نیم ساعت بپزه.
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها را از داخل آب خارج کنید وقتی که آب اون رفت داخل ظرفی بریزید و با هاون سیب زمینی هارو پوره کنید. داخل یک ظرف دیگه نشاسته ذرت تخم مرغ و شیر رو به علاوه ادویه که شامل نمک فلفل و آویشن هست رو بریزید و با چنگال آنها را مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا مخلوط شیر و نشاسته را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مجدداً آن رو هم بزنید سپس رو سطح کار ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری داخل مواد بریزید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا مواد را داخل قیف بریزید سپس یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و داخل و روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی رو با قیف داخل آن بریزید. وقتی سیب زمینی ها تموم شد آنها را از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بزارید.نوش جان