طرز تهیه سوپ پیازچه برای کرونا و سرماخوردگی
دوست داران هنر اشپزی به سایت آشپزم خوش آمدید.با توجه به وضع موجود (کرونا منظورمه) میخوام براتون سوپ پیازچه درست کنم که میتونه برای کرونا و سرماخوردگی حسابی مفید باشه امیدوارم این غذای بسیار ساده و خوشمزه رو بپزید و ازش لذت ببرید. 😋
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب مرغ 1لیوان
⫸ پیازچه 200 گرم
⫸ قارچ 150گرم
⫸ هویج 2عدد
⫸ جو (پرک) 1ونیم پیمانه
⫸ شیر 1لیوان
⫸ خامه 3 قاشق سوپ خوری
⫸ آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم
⫸ نمک به میزان لازم
⫸ فلفل به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد.
مرحله دوم
سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش کنید.
مرحله چهارم
حالا مقداری از آب سوپ را جدا کرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه کنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید هر یک از مواد را جدا گانه در کره تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده کنید و یا شیر را به جای آن جایگزین کنید.