طرز تهیه سوپ بادام زمینی مقوی و فوری با طعم بی نظیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ بادام زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ بادام زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب مرغ 2 لیتر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ آب لیمو 1 قاشق سوپخوری
⫸ بادام زمینی به مقدار لازم
⫸ کرفس خرد شده 1/2 قاشق سوپخوری
⫸ آرد سفید 3 قاشق سوپخوری
⫸ روغن بادام زمینی 3 فنجان
⫸ کره 150 گرم
⫸ نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه جوجه کباب با سس بادام زمینی طعمی متفاوت و فوق العاده
مرحله اول
برای درست کردن سوپ بادام زمینی ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود.
مرحله دوم
در این فاصله پیاز و کرفس رو به اندازههای دلخواهتون خورد کنید و به کره آب شده اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه تفت بدید تا جایی که مواد کامل سرخ و طلایی شوند.
مرحله سوم
بعد از اینکه سبزیجات سرخ شدند ، آرد رو به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ گرم رو به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت زمان بدید تا مواد بپزد.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان قابلمه رو از روی حرارت بردارید و مواد از صافی رد کنید ؛ سوپ رو مجدد داخل قابلمه بریزید سپس به آن روغن بادام زمینی ، نمک ، کرفس و آب لیمو ترش را اضافه کنید و مجدد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا مواد بجوشد و غلیظ شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سوپ جوشید و غلیظ شد ، اون را از روی حرارت بردارید و چند عدد بادام زمینی رو خورد کنید و روی سوپ بریزید سپس سرو کنید ؛ نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً در تهیه سوپ بادام زمینی از بادام زمینی بو داده استفاده کنید.
◉ بعد از اینکه تمامی مواد پخت ، میتوانید با یک گوشتکوب برقی اونها را میکس کنید تا بافت لطیف و یکدستی داشته باشید.