طرز تهیه سوپ بادام زمینی مقوی و فوری با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ بادام زمینی مقوی و فوری با طعم بی نظیرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ بادام زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه سوپ بادام زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

آب مرغ 2 لیتر

پیاز 1 عدد

آب لیمو 1 قاشق سوپخوری

بادام زمینی به مقدار لازم

کرفس خرد شده 1/2 قاشق سوپخوری

آرد سفید 3 قاشق سوپخوری

روغن بادام زمینی 3 فنجان

کره 150 گرم

نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن سوپ بادام زمینی ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود.


مرحله دوم

در این فاصله پیاز و کرفس رو به اندازه‌های دلخواهتون خورد کنید و به کره آب شده اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه تفت بدید تا جایی که مواد کامل سرخ و طلایی شوند.


مرحله سوم

بعد از اینکه سبزیجات سرخ شدند ، آرد رو به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ گرم رو به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت زمان بدید تا مواد بپزد.


مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان قابلمه رو از روی حرارت بردارید و مواد از صافی رد کنید ؛ سوپ رو مجدد داخل قابلمه بریزید سپس به آن روغن بادام زمینی ، نمک ، کرفس و آب لیمو ترش را اضافه کنید و مجدد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا مواد بجوشد و غلیظ شود.


مرحله پنجم

بعد از اینکه سوپ جوشید و غلیظ شد ، اون را از روی حرارت بردارید و چند عدد بادام زمینی رو خورد کنید و روی سوپ بریزید سپس سرو کنید ؛ نوش جان


نکات مهم
حتماً در تهیه سوپ بادام زمینی از بادام زمینی بو داده استفاده کنید.
بعد از اینکه تمامی مواد پخت  ، می‌توانید با یک گوشتکوب برقی اون‌ها را میکس کنید تا بافت لطیف و یکدستی داشته باشید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.