طرز تهیه سوپ فلفل رستورانی
سلام کاربران گرامی، من آشپزم 👩🏻🍳 ، مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین. خب امشب میریم سراغ سوپ فلفل 🌶️ که میتونه خیلی مفید باشه امیدوارم این دستور پخت براتون مفید باشه
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فلفل دلمه 🫑 1 كيلو
⫸ گوجه فرنگي 🍅 نيم كيلو
⫸ پياز 🧅 2 عدد
⫸ سير 🧄 3 حبه
⫸ رب 2 قاشق غذاخوري🥄
⫸ نمك🧂،فلفل، پاپريكا، آويشن به مقدار لازم
⫸ ريحان تازه🥦 3 قاشق غذاخوری
⫸ خامه 2 قاشق غذاخوری
⫸ ليمو ترش 🍋 1 عدد
⫸ بادام زميني 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب مرغ🍗 3 پيمانه
⫸ روغن زيتون به مقدار لازم
مرحله اول
فلفل ها 🫑، گوجه🍅 ، پياز🧅 و سير 🧄را به نمك🧂و فلفل و روغن آغشته كرده و سپس تا سياه شدن پوست آنها را كبابي ميكنيم.
مرحله دوم
پوست سبزيجات را گرفته و داخل ميكسر يا غذا ساز ريخته به آن رب، ادويه جات و آب مرغ🍗 را اضافه ميكنيم.
مرحله سوم
سوپ را يکدست كرده و داخل قابلمه ميريزيم و به مدت 45 دقيقه با شعله كم اجازه ميدهيم سوپ جا بيفتد.در آخر ريحان تازه، آب ليمو 🍋، بادام زميني و خامه اضافه كرده و نوش جان بيفرماييد.