طرز تهیه سوپ فلفل رستورانی

طرز تهیه سوپ فلفل رستورانیسلام کاربران گرامی، من آشپزم 👩🏻‍🍳 ، مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین. خب امشب میریم سراغ سوپ فلفل 🌶️ که میتونه خیلی مفید باشه امیدوارم این دستور پخت براتون مفید باشه

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

فلفل دلمه 🫑 1 كيلو

گوجه فرنگي 🍅 نيم كيلو

پياز 🧅 2 عدد

⫸ سير 🧄 3 حبه

⫸ رب 2 قاشق غذاخوري🥄

⫸ نمك🧂،فلفل، پاپريكا، آويشن به مقدار لازم

⫸ ريحان تازه🥦 3 قاشق غذاخوری

⫸ خامه 2 قاشق غذاخوری

⫸ ليمو ترش 🍋 1 عدد

⫸ بادام زميني 2 قاشق غذاخوری

⫸ آب مرغ🍗 3 پيمانه

روغن زيتون به مقدار لازم


مرحله اول

فلفل ها 🫑، گوجه🍅 ، پياز🧅 و سير 🧄را به نمك🧂و فلفل و روغن آغشته كرده و سپس تا سياه شدن پوست آنها را كبابي ميكنيم.


مرحله دوم

پوست سبزيجات را گرفته و داخل ميكسر يا غذا ساز ريخته به آن رب، ادويه جات و آب مرغ🍗 را اضافه ميكنيم.


مرحله سوم

سوپ را يکدست كرده و داخل قابلمه ميريزيم و به مدت 45 دقيقه با شعله كم اجازه ميدهيم سوپ جا بيفتد.در آخر ريحان تازه، آب ليمو 🍋، بادام زميني و خامه اضافه كرده و نوش جان بيفرماييد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.