طرز تهیه سوپ جو و لبو با مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ جو و لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ جو و لبو
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ جو پوست کنده 2 لیوان
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ لبو 1 عدد
⫸ هویج 2 عدد
⫸ فلفل دلمهای 1 عدد
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ جعفری 1 دسته
⫸ کوچک فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ آب تره با خامه ترش مجلسی و رستورانی با طعمی بی نظیر
مرحله اول
برای درست کردن سوپ جو و لبو ، ابتدا جوها رو داخل یک ظرف بریزید ، با آب سرد اونها را خوب بشورید و کنار بذارید تا آب آنها برود.
مرحله دوم
لبوها رو پوست بگیرید و بعد بشورید ، سپس اونها رو داخل یک قابلمه بریزید. بعد پیازها را هم پوست بگیرید و بشورید ، بعد به صورت درشت خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
هویج و فلفل دلمهایها را هم بشورید ، به صورت درست خرد کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه بریزید. حالا روی مواد آب بریزید و سپس کمی فلفل سیاه ، نمک و فلفل قرمز رو به همراه جو اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و دو ساعت زمان بدید تا تمامی مواد بپزند.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان ، سبزیجات را به کمک ملاقه از داخل قابلمه خارج کنید و درون یک ظرف بریزید. بعد کمی از آب سوپ رو به آنها اضافه کنید و با یک گوشتکوب برقی اونها را خوب پوره کنید. حالا مرغ رو هم از داخل قابلمه خارج کنید و به کمک چنگال ریش ریش کنید.
مرحله پنجم
تمامی مواد رو مجدد داخل قابلمه بریزید و ترکیب کنید ، بعد سوپ رو سرو کنید و جعفری را خرد کنید و روی سوپ بریزید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه آب بعد از به جوش آمدن سر نرود ، در قابلمه رو کامل نبندید و به صورت نیمه باز قرار بدید.
◉ اگر بعد از اینکه مواد رو با گوشتکوب برقی پوره کردید ، داخل قابلمه ریختید و حس کردید که سوپ هنوز کمی رقیق هست ، اجازه بدید تا روی حرارت ملایم بماند و به غلظت برسد.
◉ در این دستور پخت جعفری صرفاً برای تزیین استفاده شده ، اما شما میتوانید در چند دقیقه آخر پخت سبزی را اضافه کنید.