طرز تهیه سوپ جو و لبو با مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سوپ جو و لبو با مرغ یک پش غذای خوشمزه و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ جو و لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه سوپ جو و لبو

مواد لازم برای 3 نفر

جو پوست کنده 2 لیوان

پیاز 2 عدد

لبو 1 عدد

هویج 2 عدد

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

سینه مرغ 1 عدد

جعفری 1 دسته

کوچک فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن سوپ جو و لبو ، ابتدا جوها رو داخل یک ظرف بریزید ، با آب سرد اون‌ها را خوب بشورید و کنار بذارید تا آب آنها برود.


مرحله دوم

لبوها رو پوست بگیرید و بعد بشورید ، سپس اون‌ها رو داخل یک قابلمه بریزید. بعد پیازها را هم پوست بگیرید و بشورید ، بعد به صورت درشت خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.


مرحله سوم

هویج و فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بشورید ، به صورت درست خرد کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه بریزید. حالا روی مواد آب بریزید و سپس کمی فلفل سیاه ، نمک و فلفل قرمز رو به همراه جو اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و دو ساعت زمان بدید تا تمامی مواد بپزند.


مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان ، سبزیجات را به کمک ملاقه از داخل قابلمه خارج کنید و درون یک ظرف بریزید. بعد کمی از آب سوپ رو به آنها اضافه کنید و با یک گوشتکوب برقی اون‌ها را خوب پوره کنید. حالا مرغ رو هم از داخل قابلمه خارج کنید و به کمک چنگال ریش ریش کنید.


مرحله پنجم

تمامی مواد رو مجدد داخل قابلمه بریزید و ترکیب کنید ، بعد سوپ رو سرو کنید و جعفری را خرد کنید و روی سوپ بریزید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه آب بعد از به جوش آمدن سر نرود ، در قابلمه رو کامل نبندید و به صورت نیمه باز قرار بدید.
اگر بعد از اینکه مواد رو با گوشتکوب برقی پوره کردید ، داخل قابلمه ریختید و حس کردید که سوپ هنوز کمی رقیق هست ، اجازه بدید تا روی حرارت ملایم بماند و به غلظت برسد.
در این دستور پخت جعفری صرفاً برای تزیین استفاده شده ، اما شما می‌توانید در چند دقیقه آخر پخت سبزی را اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.