طرز تهیه سوپ ماست و گشنیز مجلسی و رستورانی
سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻🍳 امروز براتون یک سوپ مقوی و خوشمزه آوردم به اسم سوپ ماست و گشنیز . یک سوپ خوشمزه که میتونید هم به عنوان پیش غذا و غذای اصلی استفاده کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه سوپ ماست و گشنیز مجلسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ جو پرک 1 پیمانه
⫸ هویج رنده شده 1 عدد🥕
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم🧂
⫸ ماست 5 قاشق سر پر
⫸ سیر 3 حبه رنده شده🧄
⫸ عصاره مرغ 1 عدد
⫸ سینه مرغ 1 عدد ریش ریش شده🍗
⫸ گشنیز ساطوری شده 1 پیمانه
مرحله اول 🥄
سینه مرغ🍗 رو بزارید آب پز بشه و بعد از اینکه خوب پخته و نرم شد اون رو ریش ریش کنید.سپس یک پیمانه جو پرک را به همراه یک پیمانه عصاره مرغ را داخل قابلمه ریخته و اجازه بدید که خوب پخته بشه.و به غلظت برسه.
مرحله دوم 🥄
در این مرحله هویج🥕 رو رنده کنید و همراه با سیر رنده و یا با چاقو خوب له کنید شده و وقتی جو پرک مون به غلظت رسید سیر و هویج رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید که هویج هاتون پخته بشه.
مرحله سوم 🥄
در مرحله سوم گشنیز را ساطوری خورد کنید و بعد وقتی که هویج هاتون پخته شد بعد از پخته شدن هویج ها گشنیز ساطوری شده به همراه مرغ ریش ریش شده به علاوه ماست ترشی که با همزن زده شده به سوپ تون اضافه کنید و بعد نمک و فلفل را اضافه کنید . به هیچ وجه نذارید که ماستتون داخل سوپ بجوشه.
مرحله چهارم 🥄
بعد از گذشت 10 دقیقه سوپ ما اماده هست و میتونید نوش جان کنید.
نکته:
❌ در صورت نداشتن جو پرک از بلغور جو هم می تونید استفاده کنید.
❌ ماست رو در دمای محیط گذاشته بعد به سوپ اضافه کنید
❌ بعد اضافه کردن گشنیز در قابلمه رو نذارید تا گشنیز ها سبز بمونه.