طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر خانگی و ساده

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر خانگی و ساده

سلام کاربران گرامی وبسایت آشپزم امروز با یک پیش غذای خوشمزه میخوام غافل گیرتون کنم میخوایم بریم سراغ طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر خانگی که طعم و مزه بی نظیری داره امیدوارم این دستور پخت رو دوست داشته باشید.🌽

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

🌽مواد لازم برای 4 نفر 🌽

ذرت 3 پیمانه

روغن زیتون 1قاشق سوپ خوری

آبلیمو به میزان لازم

⫸  قارچ (خرد شده) 2پیمانه

کره 2قاشق غذاخوری

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم


🍴مرحله اول

ابتدا ذرت را با مقداری آب ونمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند.قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.


🍴مرحله دوم

ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت های🌽 پخته شده و بدون آب را بیفزایید.


🍴مرحله سوم

قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.


🍴مرحله چهارم

در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.


نکته:

بهتر است از ذرت های کنسروی🌽 استفاده کنید(شیرین نباشد).
این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.
اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.