طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر خانگی و ساده
سلام کاربران گرامی وبسایت آشپزم امروز با یک پیش غذای خوشمزه میخوام غافل گیرتون کنم میخوایم بریم سراغ طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر خانگی که طعم و مزه بی نظیری داره امیدوارم این دستور پخت رو دوست داشته باشید.🌽
درجه سختی: 3/10
🌽مواد لازم برای 4 نفر 🌽
⫸ ذرت 3 پیمانه
⫸ روغن زیتون 1قاشق سوپ خوری
⫸ آبلیمو به میزان لازم
⫸ قارچ (خرد شده) 2پیمانه
⫸ کره 2قاشق غذاخوری
⫸ سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به میزان لازم
⫸ آویشن به میزان لازم
⫸ نمک به میزان لازم
⫸ فلفل سیاه به میزان لازم
🍴مرحله اول
ابتدا ذرت را با مقداری آب ونمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند.قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
🍴مرحله دوم
ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت های🌽 پخته شده و بدون آب را بیفزایید.
🍴مرحله سوم
قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
🍴مرحله چهارم
در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.
نکته:
❌ بهتر است از ذرت های کنسروی🌽 استفاده کنید(شیرین نباشد).
❌ این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.
❌ اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.