طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی خانگی بدون شیر + تمام نکات

طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی خانگی بدون شیر + تمام نکاتسلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک کیک خوشمزه که بافت خیلی فوق العاده ای داره و اون رو خیلی راحت میتونید درست کنید و به عنوان عصرانه میل کنید ؛ برای آموزش پخت این کیک🍰 وانیلی جذاب با ما همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ🥚 3 عدد

آرد قنادی 90 گرم

شکر 90 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

اب جوش 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول زرده و سفیده 3 عدد تخم مرغ🥚 را از هم جدا کنید ، 90 گرم آرد قنادی و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتماً سه بار الک کنید تا از هم باز و باعث پف کیک شوند .


مرحله دوم

سفیده تخم مرغ🥚 را با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کف کنه وقتی کف کرد نصف 90 گرم شکر رو به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که فرم بگیره.


مرحله سوم

به زرده تخم مرغ🥚 یک چهارم قاشق چای خوری🥄 وانیل و بقیه شکر رو اضافه کنید با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ بشه و کف کنه بعد به زرده تخم مرغ یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملا سفید و کشدار بشه.


مرحله چهارم

به سفیده تخم مرغ🥚 مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید وقتی که کامل با هم مخلوط شد در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خیلی آروم با یک لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید .


مرحله پنجم

کف قالب مورد نظرتون را کاغذ روغنی بزارید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را کمی تکون بدید تا سطح آن صاف شود و قالب رو داخل فر با دمای 150 درجه سانتیگراد در 50 دقیقه تا بپزه ، بعد از این مدت کیک را بیرون بیارید و تا وقتی که داغ است دور آن رو با چاقو🔪 جدا کنید بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتون برگردانید ؛ نوش جان


نکات مهم
❌ همه ی مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید .

❌ توستر یا فر را از 20 دقیقه قبل گرم کنید .

❌ دمای مناسب توستر و فرهای برقی 150 درجه ، سولاردم 160 درجه و فر گازی 180 درجه است .

❌ حتی الامکان ظرف یا شیشه ای باشد یا استیل چون چربی های ظرف پلاستیکی از بین نمیرود و ممکن است باعث شود تخم مرغ خوب پف نکند .

❌ قبل از شروع به کار ظرف و پره های همزن را با آب جوش خوب بشویید تا مطمعن شوید که اصلا چرب نیست .

❌ زرده اصلا نباید با سفیده مخلوط شود حتی یه قطره در این صورت فرم نمیگیره و کیکتون خمیری میشود .

❌ موقع اضافه کردن آرد نباید تند و با سرعت بالا مخلوط کنید یا توی مخلوط کردن زیاده روی کنید چون باعث میشود پف سفیده بخوابه و کیکتون خمیری و سنگین بشه و پف نکنه .

❌ فر را که خاموش کردید اجازه دهید کیک 5 دقیقه توی فر خاموش بماند .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.