طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو خوشمزه و مجلسی به روش مرحله به مرحله

طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو خوشمزه و مجلسی به روش مرحله به مرحلهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو

مواد لازم برای 5 نفر

تخم ‌مرغ 8 عدد

شکر 80 گرم

نمک 1/4 قاشق چایخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد قنادی 300 گرم

شیر 700 گرم

اسپرسو 50 گرم

کره 100 گرم

خامه قنادی 1 لیتر

پنیر خامه ای 300 گرم

نسکافه فوری 3 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این کرپ خوشمزه ، ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن شکر و نمک رو اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید ، تا تخم مرغ‌ها از لختگی در بیاید و با شکر و نمک خوب مخلوط شود.


مرحله دوم

آرد قنادی رو به کمک الک به مواد اضافه کنید و بعد مقداری وانیل روی آنها بریزید. به کمک همزن دستی هم بزنید ، تا جایی که مخلوط شما به غلظت برسد. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ، شیر و اسپرسو را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا جایی که مواد کمی رقیق باشد.


مرحله سوم

یک ماهیتابه نچسب روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که ماهیتابه کامل داغ شد ، یک ملاقه از مواد کرپ بردارید و داخل ماهیتابه پخش کنید. وقتی که روی کرپ شروع به حباب زدن کرد ، اون رو برگردانید تا طرف دوم کرپ هم آماده شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه تمامی کرپ‌ها آماده شد ، اون‌ها را روی سطح کار قرار بدید و با یک کاتر گرد بزرگ برش بزنید. حالا یک لیتر خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا جایی که خامه به صورت کامل فرم بگیرد.


مرحله پنجم

به خامه فرم گرفته شده نسکافه فوری و پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا روی سطح کار یک عدد کرپ قرار بدید و بعد از ترکیب خامه قنادی روی آن بریزید و سطح اون رو کامل به خامه آغشته کنید.


مرحله ششم

مجدد یک عدد کرپ دیگر روی آن قرار بدید و این کار را ادامه بدید تا جایی که مواد شما تمام شود. بعد روی کرپ کیک رو با هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
بهتر است بعد از آماده شدن کرپ کیک تیرامیسو اون رو داخل یخچال قرار بدید تا طعم‌ها به خورد هم برود ، اما اگر زمان کافی نداشتید می‌توانید این کار را انجام ندهید.
کاتر زدن کرپ‌ها صرفاً برای مرتب بودن کیک شماست و اگر کاتر گرد بزرگ در دسترس نداشتید می‌توانید این کار را انجام ندهید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.