طرز تهیه تارت یا پای گلابی فرانسوی خوشمزه و مجلسی با نکات مهم

طرز تهیه تارت یا پای گلابی فرانسوی خوشمزه و مجلسی با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تارت گلابی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 تا 45 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه تارت گلابی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2 لیوان

کره 1/2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

آب سرد 3 الی 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی

گلابی 4 عدد

شکر 1/3 لیوان

آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای شروع یک کاسه بزرگ روی سطح کار قرار بدید ، آرد رو به همراه شکر و نمک داخل آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوندو حالا کره سرد رو به صورت مکعبی خرد کنید و به آرد اضافه کنید و با نوک انگشت‌ها آنها را ترکیب کنید ، تا مواد به حالت پودری در بیایند و کره کامل با آرد مخلوط شود.


مرحله دوم

آرام آرام آب سرد رو اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا جایی که خمیر تارت آماده شود. بعد از اینکه خمیر تارت جمع شد ، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند.


مرحله سوم

در این فاصله گلابی‌ها را بشورید و بعد اون‌ها رو پوست بگیرید ، بعد به صورت ورقه‌ای و نازک برش بدید و داخل یک ظرف بریزید. حالا به گلابی‌ها شکر ، آرد ذرت ، دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، تا گلابی‌های برش داده شده به این مواد آغشته شوند.


مرحله چهارم

خمیر استراحت کرده را از داخل یخچال بیرون می‌آورید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده قرار بدید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. حالا خمیر باز شده رو داخل قالب تارت که از قبل آرد پاشی کرده‌اید ، قرار بدید و به آرامی فشار بدید تا خمیر به کف قالب بچسبد.


مرحله پنجم

گلابی‌های آماده شده رو روی خمیر تارت بریزید و آنها را به طور یکنواخت پخش کنید. قسمت دوم خمیر رو هم با وردنه به صورت نازک باز کنید و به شکل دایره‌ای برش بزنید و روی گلابی‌ها قرار بدید. لبه‌های خمیر رو به خمیر زیری فشار بدهید تا بچسبند.


مرحله ششم

وسط خمیر یک برش کوچک ایجاد کنید تا حین پخت ، بخار خارج شود. حالا تارت رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدید و حدود 40 تا 45 دقیقه زمان بدید تا تارت بپزد و سطح آن طلایی و ترد شود.


مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان تارت را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسد. سپس اون رو برش زد و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر نگران این هستید که لبه‌های تارت خیلی سریع قهوه‌ای شود ، می‌توانید لبه‌ها را با فویل بپوشانید.
استفاده از کره سرد و کمترین میزان دست زدن به خمیر باعث می‌شود که تارت شما تردتر و بافت کرمی‌تری داشته باشدم
برای اینکه به نتیجه بهتری برسید بهتر است که از گلابی‌های رسیده و شیرین استفاده کنید ، زیرا گلابی‌های نیمه رسیده ممکن است هنگام پخت خوب نرم نشود.
استفاده از آرد ذرت باعث می‌شود که گلابی غلیظ شود و شیره آن حین پخت جاری نشود.
حتماً قبل از پخت تارت فر رو روشن کنید تا گرم شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.