طرز تهیه تارت یا پای گلابی فرانسوی خوشمزه و مجلسی با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تارت گلابی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه تارت گلابی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ کره 1/2 لیوان
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ آب سرد 3 الی 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ گلابی 4 عدد
⫸ شکر 1/3 لیوان
⫸ آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ دارچین 1/2 قاشق چایخوری
⫸ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تاسی لیمویی یا مینی تارت لیمویی
مرحله اول
برای شروع یک کاسه بزرگ روی سطح کار قرار بدید ، آرد رو به همراه شکر و نمک داخل آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوندو حالا کره سرد رو به صورت مکعبی خرد کنید و به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتها آنها را ترکیب کنید ، تا مواد به حالت پودری در بیایند و کره کامل با آرد مخلوط شود.
مرحله دوم
آرام آرام آب سرد رو اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا جایی که خمیر تارت آماده شود. بعد از اینکه خمیر تارت جمع شد ، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند.
مرحله سوم
در این فاصله گلابیها را بشورید و بعد اونها رو پوست بگیرید ، بعد به صورت ورقهای و نازک برش بدید و داخل یک ظرف بریزید. حالا به گلابیها شکر ، آرد ذرت ، دارچین و آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، تا گلابیهای برش داده شده به این مواد آغشته شوند.
مرحله چهارم
خمیر استراحت کرده را از داخل یخچال بیرون میآورید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمتهای خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده قرار بدید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید. حالا خمیر باز شده رو داخل قالب تارت که از قبل آرد پاشی کردهاید ، قرار بدید و به آرامی فشار بدید تا خمیر به کف قالب بچسبد.
مرحله پنجم
گلابیهای آماده شده رو روی خمیر تارت بریزید و آنها را به طور یکنواخت پخش کنید. قسمت دوم خمیر رو هم با وردنه به صورت نازک باز کنید و به شکل دایرهای برش بزنید و روی گلابیها قرار بدید. لبههای خمیر رو به خمیر زیری فشار بدهید تا بچسبند.
مرحله ششم
وسط خمیر یک برش کوچک ایجاد کنید تا حین پخت ، بخار خارج شود. حالا تارت رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدید و حدود 40 تا 45 دقیقه زمان بدید تا تارت بپزد و سطح آن طلایی و ترد شود.
مرحله هفتم
بعد از گذشت این زمان تارت را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسد. سپس اون رو برش زد و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر نگران این هستید که لبههای تارت خیلی سریع قهوهای شود ، میتوانید لبهها را با فویل بپوشانید.
◉ استفاده از کره سرد و کمترین میزان دست زدن به خمیر باعث میشود که تارت شما تردتر و بافت کرمیتری داشته باشدم
◉ برای اینکه به نتیجه بهتری برسید بهتر است که از گلابیهای رسیده و شیرین استفاده کنید ، زیرا گلابیهای نیمه رسیده ممکن است هنگام پخت خوب نرم نشود.
◉ استفاده از آرد ذرت باعث میشود که گلابی غلیظ شود و شیره آن حین پخت جاری نشود.
◉ حتماً قبل از پخت تارت فر رو روشن کنید تا گرم شود.