طرز تهیه نان باگت بدون گلوتن مناسب بیماران سلیاک مخصوص انواع ساندویچ

طرز تهیه نان باگت بدون گلوتن مناسب بیماران سلیاک مخصوص انواع ساندویچسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان باگت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 الی 25  دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان باگت

مواد لازم برای 5 نفر

آرد بدون گلوتن 2 و 1/2 پیمانه

نشاسته ذرت 1/2 پیمانه

تخم‌ مرغ 2 عدد

خمیر مایه 2 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

آب گرم 1 پیمانه

سرکه سیب 1 قاشق چا‌خوری


مرحله اول

برای درست کردن یک نان باگت بدون گلوتن t ابتدا خمیر مایه رو به همراه شکر و نصف لیوان آب گرم داخل یک کاسه کوچک بریزید و ترکیب کنید. حالا روی ظرف رو بپوشانید و 10 دقیقه اجازه بدید تا خمیر مایه استراحت کند و به عمل بیاید.


مرحله دوم

داخل یک ظرف دیگر آرد بدون گلوتن ، نشاسته ذرت و نمک را بریزید و با هم ترکیب کنید و ظرف رو کنار بذارید.


مرحله سوم

داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ‌ها را بشکنید و به آنها روغن زیتون ، سرکه سیب و باقیمانده آب گرم را اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از لختگی در بیاید و با مواد مخلوط شود.


مرحله چهارم

خمیر مایه فعال شده رو به این مواد اضافه کنید و در حد ترکیب شدن اون‌ها رو هم بزنید. حالا مواد خشک که در مراحل قبل ترکیب کردید ، به تدریج به این مواد اضافه کنید و خمیر رو مخلوط کنید ، تا جایی که یک خمیر نرم و کمی چسبناک به دست بیارید.


مرحله پنجم

سطح کار و آرد پاشی کنید و خمیر را به اندازه‌های دلخواهتون تقسیم کنید. روی سطح کار قرار بدید و هر کدوم رو به شکل استوانه‌ای در بیاورید.


مرحله ششم

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و خمیرهای شکل داده شده رو داخل آن بچینید. سپس روی خمیرها رو با پارچه بپوشانید و 30 دقیقه اجازه بدید تا خمیرها جای گرم بمانند و حجمشان بیشتر شود.


مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان با یک چاقوی تیز به آرامی چند خط مورب روی سطح نان‌ها ایجاد کنید. بعد سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردید قرار بدید.


مرحله هشتم

ک کاسه کوچک آب کنار خمیرها قرار بدید و 20 الی 25 دقیقه زمان بدید تا نان‌ها بپزند و روی آنها طلایی شود. بعد از گذشت این زمان ، نان‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و روی توری قرار بدید تا کاملاً خنک شوند. نوش جان


نکات مهم
اگر آرد بدون گلوتن آماده در دسترس نداشتید ، می‌توانید مقداری آرد برنج، نشاسته ذرت و آرد تاپیوکا رو با هم ترکیب کنید و مورد استفاده قرار بدید.
توجه کنید خمیرهایی که از آردهای بدون گلوتن درست می‌شود، معمولاً مرطوب‌تر و چسبنده‌تر هستند و نیازی به ورز دادن ندارند.
حتماً حین پخت نان‌ها یک کوچک آب کنار آنها قرار بدید، تا نان‌ها نرم‌تر شوند و روی آنها پوسته ترد و طلایی ایجاد شود.
برای نگهداری از نان بدون گلوتن کافی است که اون را در ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید، اما حتماً قبل از مصرف اجازه بدید تا به دمای محیط برسد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.