طرز تهیه کاپ ‌کیک کدو حلوایی و هلو با طعمی فوق العاده و مجلسی + نکات مهم

طرز تهیه کاپ ‌کیک کدو حلوایی و هلو با طعمی فوق العاده و مجلسی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاپ ‌کیک کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 الی 25 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کاپ ‌کیک کدو حلوایی

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 2 پیمانه

بیکینگ‌ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

پوره کدو حلوایی 1 پیمانه

هلو 1 پیمانه

روغن 1/3 پیمانه

شیر 1/2 پیمانه

شکر 3/4 پیمانه

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

گردو 1/3 پیمانه

شکلات چیپسی 1/4 پیمانه


مرحله اول

برای شروع فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب مخصوص کاپ کیک رو هم با کمی روغن چرب کنید و کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل کاسه بزرگ آرد رو بریزید و به آن بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین ، پودر زنجبیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس این مواد را یک بار الک کنید تا یکدست شود.


مرحله سوم

داخل کاسه دیگر پوره کدو حلوایی را به همراه شکر ، روغن ، شیر گیاهی و عصاره وانیل بریزید و در حد مخلوط شدن اون‌ها رو ترکیب کنید. حالا هلو های خرد شدن همه مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید ، تا هلوهای خرد شده با مواد ترکیب شود.


مرحله چهارم

این مواد رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی هم بزنید ، تا خمیر یکدستی به دست بیاورید. سپس مقدار شکلات چیپسی به مواد اضافه کنید و در حد ترکیب شدن هم بزنید.


مرحله پنجم

از مایع کاپ کیک داخل قالب‌ها بریزید تا جایی که 2/3 هر قالب کاپ کیک پر شود. حالا قالب رو داخل فری که در مرحله اول گرم کردید ، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا کاپ کیک‌ها بپزد.


مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان ؛ یک خلال دندان در مرکز یکی از کاپ کیک‌ها فرو کنید ، اگر تمیز بیرون آمد کاپ کیک آماده است. نوش جان


نکات مهم
بعد از اینکه کاپ کیک‌ها پخت اون‌ها را از داخل فر خارج کنید و اجازه بدید 5 دقیقه دیگر در قالب بماند ، سپس آنها را از قالب خارج کنید و اجازه بدید تا کامل خنک شود.
برای درست کردن پوره کدو حلوایی کافی است که کدو حلوایی را بخارپز کنید و سپس اون را به کمک یک گوش کوب یا غذاساز پوره کنید.
اگر از کمپوت هلو استفاده می‌کنید ، حتماً شربت اضافی اون رو جدا کنید تا خمیر کاپ کیک شل نشود.
در صورت تمایل می‌توانید قبل از اینکه کاپ کیک‌ها را داخل فر قرار بدید ، روی آنها کمی شکر قهوه‌ای بپاشید.
این کاپ کیک‌های خوشمزه رو می‌توانید داخل ظرف دربسته نگهداری و درون یخچال کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.