طرز تهیه کوکی بادام ‌زمینی و شکلات بدون گلوتن رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه کوکی بادام ‌زمینی و شکلات بدون گلوتن رژیمی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی بادام ‌زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کوکی بادام ‌زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

کره بادام‌ زمینی 1 لیوان

شکر قهوه‌ای 1/2 لیوان

تخم‌مرغ 1 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چا‌یخوری

وانیل 1 قاشق چا‌یخوری

شکلات تلخ بدون گلوتن 1/4 لیوان

نمک 1 پنس


مرحله اول

برای درست کردن کوکی بادام زمینی بدون گلوتن ، ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار بدید و اون را کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل یک ظرف کره بادام زمینی رو بریزید و شکر رو به آن اضافه کنید. با همزن برقی خوب هم بزنید تا شکر و کره بادام زمینی خوب با هم ترکیب و یکدست شود. حالا تخم مرغ‌ها رو روی مواد بشکنید و بعد بیکینگ پودر ، وانیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا مواد به صورت یک دست ترکیب شود.


مرحله سوم

شکلات تلخ رو به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید ، به خمیر کوکی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات و خمیر یکدست شود. حالا با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی مقداری از خمیر بردارید و به شکل توپ در بیاورید.


مرحله چهارم

بعد آنها را با فاصله روی سینی فر قرار بدید و با چنگال هر طرحی که دوست داشتید روی آن ایجاد کنید. حالا سینی رو داخل فری که در مرحله اول گرم کردید ، به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار بدید تا کوکی‌ها بپزد.


مرحله پنجم

بعد از گذشته این زمان و وقتی که لبه‌های کوکی‌ها کمی طلایی شد ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا 5 دقیقه داخل سینی بمانند. سپس اون‌ها را به آرامی از داخل سینی خارج کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
بهتر است که در تهیه این کوکی بادام زمینی از کره بادام زمینی طبیعی و بدون شکر استفاده کنید ، تا کوکی‌ها طعم خالص بادام زمینی داشته باشند.
می‌توانید از شکر نارگیل یا شکر استویا برای جایگزینی شکر معمولی استفاده کنید ، تا کوکی‌های سالم‌تری داشته باشید.
اگر کوکی‌ها را کوچکتر درست کنید زمان پخت سریع‌تر می‌شود. پس هر وقت که دور کوکی‌ها طلایی شد ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید.
این دستور پخت بدون آرد هست و نیازی به جایگزین کردن آن ندارید.
برای نگهداری کوکی‌ها کافی است که اون‌ها را داخل ظرف دربسته بریزید و در دمای محیط یا یخچال نگهداری کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.