طرز تهیه کوکی بادام زمینی و شکلات بدون گلوتن رژیمی و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی بادام زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کوکی بادام زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کره بادام زمینی 1 لیوان
⫸ شکر قهوهای 1/2 لیوان
⫸ تخممرغ 1 عدد
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تلخ بدون گلوتن 1/4 لیوان
⫸ نمک 1 پنس
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوهان بدون گلوتن مقوی و خوش طعم برای بیماران سلیاک
مرحله اول
برای درست کردن کوکی بادام زمینی بدون گلوتن ، ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار بدید و اون را کنار بذارید.
مرحله دوم
داخل یک ظرف کره بادام زمینی رو بریزید و شکر رو به آن اضافه کنید. با همزن برقی خوب هم بزنید تا شکر و کره بادام زمینی خوب با هم ترکیب و یکدست شود. حالا تخم مرغها رو روی مواد بشکنید و بعد بیکینگ پودر ، وانیل و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید ، تا مواد به صورت یک دست ترکیب شود.
مرحله سوم
شکلات تلخ رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید ، به خمیر کوکی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات و خمیر یکدست شود. حالا با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی مقداری از خمیر بردارید و به شکل توپ در بیاورید.
مرحله چهارم
بعد آنها را با فاصله روی سینی فر قرار بدید و با چنگال هر طرحی که دوست داشتید روی آن ایجاد کنید. حالا سینی رو داخل فری که در مرحله اول گرم کردید ، به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار بدید تا کوکیها بپزد.
مرحله پنجم
بعد از گذشته این زمان و وقتی که لبههای کوکیها کمی طلایی شد ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا 5 دقیقه داخل سینی بمانند. سپس اونها را به آرامی از داخل سینی خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ بهتر است که در تهیه این کوکی بادام زمینی از کره بادام زمینی طبیعی و بدون شکر استفاده کنید ، تا کوکیها طعم خالص بادام زمینی داشته باشند.
◉ میتوانید از شکر نارگیل یا شکر استویا برای جایگزینی شکر معمولی استفاده کنید ، تا کوکیهای سالمتری داشته باشید.
◉ اگر کوکیها را کوچکتر درست کنید زمان پخت سریعتر میشود. پس هر وقت که دور کوکیها طلایی شد ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید.
◉ این دستور پخت بدون آرد هست و نیازی به جایگزین کردن آن ندارید.
◉ برای نگهداری کوکیها کافی است که اونها را داخل ظرف دربسته بریزید و در دمای محیط یا یخچال نگهداری کنید.