طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی خانگی با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی خانگی با بافت اسفنجی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه گیلاسی هست هست. اگر شما هم دوست دارید که کیک خیلی خوشمزه تو فصل بهار درست کنید این آموزش یک پیشنهاد عالی برای شماست.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی

مواد لازم برای 4 نفر

ارد قنادی 2 پیمانه

پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ 3 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

ماست نصف پیمانه

کره ذوب شده نصف پیمانه


مرحله اول

اول از همه فری یا توستر رو از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه. حالا آرد قنادی رو به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار با هم الک کنید.


مرحله دوم

حالا داخل یک ظرف سرد تخم مرغ را بشویید و به اون یک پیمانه شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که سفید رنگ و حجم اون دو برابر بشه.


مرحله سوم

حالا به مخلوط تخم مرغ و شکر نصف کره ذوب شده به همراه نسبت به پیمان ماست اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.=بعد مواد خشک الک شده رو سه مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی آروم به صورت دورانی اون رو هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه.


مرحله چهارم

حالا کف قالب مورد نظرتون را کاغذ روغنی بزارید بعد از مواد کیک داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا روی مواد کی چند عدد گیلاس که هسته آنها را گرفتید بچینید. برای پخت قالب به کیک رو داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه . نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.