طرز تهیه کیک هویج ساده و مجلسی
سلام همراهان عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز میریم سراغ طرز تهیه کیک هویج🍰🥕 یه کیک خوشمزه با بافت فوق العاده نرم و پنبه ایی که بسیار خوشمزه هست. امیدوارم از این کیک لذت ببرید با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 4 عدد
⫸ آرد 2/5 پیمانه
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
⫸ هویج 🥕رنده شده 2 پیمانه
⫸ شکر 1/5 پیمانه
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع🍾 1 پیمانه
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
مرحله اول
زرده تخم مرغ🍳 و شکر و وانیل و پودر هل و 1 قاشق غذاخوری 🥄 آب جوش با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.
مرحله دوم
بعد از 10 دقیقه هم زدن روغن و اضافه میکنیم و مجدد پنج دقیقه دیگه هم میزنیم.حالا نوبت اضافه کردن هویج🥕 و پنج دقیقه دیگه هم میزنیم،تا مواد کاملا به خورد هم برن.
مرحله سوم
آرد و بکینگ پودر و داچین رو که از قبل الک کردیم طی سه مرحله به مواد قبلی اضافه میکنیم و با همزن دستی به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا وقتشه که سفیده تخم مرغ🥚 رو که از قبل فرم دادیم به طوری که از ظرف نریزه طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله هم زدن سفیده🥚 داخل مواد خیلی مهمه و در پف کردن کیکتون موثره. قالب کیک من 20 در 20 و فقط کف قالب و کاغذ روغنی پهن کردم.
و نیاز به چرب کردن قالب نیست.
مرحله ششم
کیک و داخل فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم شده دمای فر 170 درجه و طبقه وسط قرار میدیم به مدت 50 دقیقه.(زیر 40 دقیقه به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید)و بعد از 50 دقیقه حتما با یک خلال چوبی کیک رو چک کنید اگر مواد به خلال چسبید 10 تا 15 دقیقه دیگه زمان پخت رو اضافه کنید.
نکته:
❌ تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشه
❌ بعد از اضافه کردن آرد به آرومی دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه
❌ هویج حتما تازه باشه تا کیکتون حشک نشه
❌ کیک رو داخل قالب مناسب بریزید که ارتفاعش زیاد نشه و مغز پخت بشه
❌ اگر قالبتون بزرگه مقدار مواد رو دو برابر کنید