طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو

طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردوسلام همراهان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون کیک کرامبل سیب🍏 و گردو رو آوردم🥧.این کیک یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه هست که برای پذیرایی استفاده میشود.برای آموزش مرحله به مرحله ای ابن کیک همراه من باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 3 عدد

كره 🧈 70 گرم

شكر 1/2 پيمانه

سيب رنده شده 🍏 1 عدد

بيكينگ‌ پودر 1/5 قاشق مرباخوری

وانيل 1/3 قاشق چایخوری

شير 🥛 2 قاشق چایخوری

⫸ آرد 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رويه

كره 🧈 60 گرم

گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری

⫸ آرد 1/2 پیمانه

شكر قهوه ای 60 گرم

دارچين 2 قاشق مرباخور


مرحله اول

طرز تهیه رویه :

ابتدا آرد و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد اجازه دهید خنک شود .


مرحله دوم

سپس آرد و شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده ، كره 🧈 را به مواد اضافه كرده و با نوك انگشتان ورز دهید تا حدی که مواد کاملا مخلوط شود گردو را اضافه کرده و مواد را کنار گذاشته و به سراغ مواد اصلی کیک بروید .


مرحله سوم

طرز تهیه کیک:

ابتدا سیب 🍏 را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید .كره و شكر و وانيل را با همزن زده تا یکدست شود حالا تخم‌‌مرغ‌ها🥚 را یکی یکی اضافه کرده و هر كدام را يك دقيقه ميزنيم.


مرحله چهارم

آرد و بيكينگ‌‌ پودر را با هم مخلوط كرده و همراه شیر 🥛 به مواد اضافه ميكنيم در آخر سیب رنده شده را اضافه کرده و با لیستک هم میزنید


مرحله پنجم

قالب مورد نظر را چرب کرده مواد را داخل قالب ریخته و مواد رویه را روی آن ریخته در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا یکساعت گذاشته تا بپزد من از قالب 25 سانتی مربع کمربندی استفاده کردم.🥧

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.