طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو
سلام همراهان سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون کیک کرامبل سیب🍏 و گردو رو آوردم🥧.این کیک یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه هست که برای پذیرایی استفاده میشود.برای آموزش مرحله به مرحله ای ابن کیک همراه من باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 🥚 3 عدد
⫸ كره 🧈 70 گرم
⫸ شكر 1/2 پيمانه
⫸ سيب رنده شده 🍏 1 عدد
⫸ بيكينگ پودر 1/5 قاشق مرباخوری
⫸ وانيل 1/3 قاشق چایخوری
⫸ شير 🥛 2 قاشق چایخوری
⫸ آرد 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رويه
⫸ كره 🧈 60 گرم
⫸ گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 1/2 پیمانه
⫸ شكر قهوه ای 60 گرم
دارچين 2 قاشق مرباخور ⫸
مرحله اول
طرز تهیه رویه :
ابتدا آرد و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد اجازه دهید خنک شود .
مرحله دوم
سپس آرد و شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده ، كره 🧈 را به مواد اضافه كرده و با نوك انگشتان ورز دهید تا حدی که مواد کاملا مخلوط شود گردو را اضافه کرده و مواد را کنار گذاشته و به سراغ مواد اصلی کیک بروید .
مرحله سوم
طرز تهیه کیک:
ابتدا سیب 🍏 را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید .كره و شكر و وانيل را با همزن زده تا یکدست شود حالا تخممرغها🥚 را یکی یکی اضافه کرده و هر كدام را يك دقيقه ميزنيم.
مرحله چهارم
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و همراه شیر 🥛 به مواد اضافه ميكنيم در آخر سیب رنده شده را اضافه کرده و با لیستک هم میزنید
مرحله پنجم
قالب مورد نظر را چرب کرده مواد را داخل قالب ریخته و مواد رویه را روی آن ریخته در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا یکساعت گذاشته تا بپزد من از قالب 25 سانتی مربع کمربندی استفاده کردم.🥧