طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به روش کافی شاپی بدون فر
آشپزان سایت آشپزم آموزش امروز یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین رسپی کیک هاست که حتما به آن علاقه دارد ، آموزش امروز طرز تهیه کیک خیس شکلاتی است .
کیک خیس یکی از محبوب ترین کیک هاست این کیک با داشتن سسی که بعد از پخت به آن اضافه میشود دارای بافت فوق العاده لطیفی است که کنار چای و قهوه ترکیبی جذاب را برای شما به ارمغان می آورد .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد نصف پیمانه
⫸ شیر 100 گرم
⫸ روغن 85 گرم
⫸ شکر 6 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ کاکائو 2 قاشق چایخوری سرپر
⫸ بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ کاکائو 1/5 قاشق چایخوری
⫸ شکلات کاکائویی 30 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با بیسکویت اورئو
مرحله اول
ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و اون رو به دیواره های ماهیتابه بزنید ، شکر رو داخل ماهیتابه بریزید سپس 1 عدد تخم مرغ را روی آن بشکنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بعد پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
در این مرحله شیر را اضافه کنید خوب هم بزنید وقتی که یکدست شد آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید دوباره هم بزنید وقتی که مواد یکدست شد را در ماهیتابه را بزارید تا با شعله خیلی کم حدود 10 دقیقه بپزد بعد از این مدت پخت کیک رو با خلال دندان چک کنید .
مرحله سوم
برای درست کردن سس 1 لیوان شیر رو داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد به آن کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید وقتی که کاکائو و شیر کامل مخلوط شد به آن شکر را اضافه کنید و اجازه بدید تا جوش بیاد .
مرحله چهارم
وقتی که به جوش آمد تکه های شکلات رو به آن اضافه کنید دوباره هم بزنید تا یکدست بشه بعد اجازه بدید تا سس سرد بشه بعد اون رو روی کیک بریزید و اجازه دهید به خورد کیک رفته و کیک نرم شود ؛ نوش جان