طرز تهیه کیک خیس شکلاتی ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی ساده و خوشمزهسلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳خوش آمدید ، عیدتون مبارک امروز دستور یه کیک خیس شکلاتی🎂 براتون آوردم که پیشنهاد میکنم حتمااااا یبار امتحانش کنید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 🥚 4 عدد

شکر 1/5 پیمانه

شیر 🥛 1 پیمانه

روغن مایع 🍾 1 پیمانه

پودر کاکائو 🍫 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر صاف (وانیل شکری 1 قاشق غذاخوری سرصاف معادل 10 گرم)

مواد لازم برای سس شکلات

1 پیمانه شیر🥛

نصف پیمانه پودر قند

1/4 پیمانه روغن مایع

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو🍫


مرحله اول

تخم مرغا 🥚 و شکر و وانیل و خوب با همزن میزنیم تا کشدار و غلیظ بشه بعد شیر 🥛 و روغن 🍾 و اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم.


مرحله دوم

بعدم مخلوط آرد و پودر کاکائو 🍫 و بکینگ پودر و که همه رو الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آروم هم میزنیم و مخلوط میکنیم (من چند ثانیه با دور کند همزن زدم تا خوب مخلوط بشه ).


مرحله سوم

حالا قالب و با کره 🧈 چرب میکنیم بعد توش یکم پودر کاکائو🍫 الک میکنیم و قالب و تکون میدیم تا همه جاش پودری بشه بعد مایع کیک و میریزم تو قالب و میزاریم تو فر 180 درجه به مدت 45 الی یکساعت(مدت زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره).


مرحله چهارم

مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه 🥣 ( لازم نیست بزارید رو حرارت 🔥 ).


مرحله پنجم

وقتی کیک پخت از قالب خارج میکنیم و خلال یا سیخ چوبی رو با فاصله های نزدیک داخل کیک فرو میکنیم تا حفره ایجاد بشه.
بعدم سس رو میریزیم رو تمام قسمتای کیک 🎂 اینجوری سس وارد حفره ها میشه و قشنگ جذب کیک میشه بعدم که میزاریم کیکمون خنک بشه و نوش جان میکنیم.


طرز تهیه گاناش شکلات

مرحله ششم

برای تهیه گاناش شکلات تخته ای 🍫 رو به روش بن ماری ذوب کنید به همون اندازه خامه صبحانه بهش اضافه کنید.


مرحله هفتم

یه مقدار خیلی کم هم روغن مایع بریزید🍾 و بزارید یکم رو حرارت تا یکدست بشه و بعدم بریزید روی کیک🎂 .


نکته:

فر و یه ربع زودتر رو 180 درجه 🔥 گرم کنید.
❌ خیلی خیلی مهمه که حتما کیک و سس شکلاتتون کاملا توی دمای محیط خنک بشه و هیچ گرمایی نداشته باشه
❌ اگر نمیخواین کیکتون رو لایه لایه کنید میتونید حسابی با سیخ چوبی کیکتون رو سوراخ کنید و بعد کل سس رو‌ روی کیکتون 🎂 بریزید و اجازه بدید سس جذب کیک بشه…اما بنظر من لایه ای بهتره.

❌ برای برش زدن دور کیک و بایه های کیک حتما از چاقو اره ای 🔪 استفاده کنید.

❌ قبل از خارج کردن کیک از فر حتما با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن بشین.. تایم پخت کیک متناسب با فرتون ممکنه بیشتر از چیزی که گفتم بشه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.