طرز تهیه کیک ماست ساده و لطیف با پف زیاد
روزبخیر به شما کاربران عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه کیک ماست🥧 هست یه کیک خوشمزه با ماست که با این دستور پخت کیکتون پف زیادی میکنه حتما بپزید و امتحانش کنید لطفا با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 4 عدد
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ روغن مایع🍾 نصف پیمانه
⫸ ماست پر چرب نصف پیمانه (اگر ماست سون یا ماست چکیده یا ماست خامه ای باشه خیلی خوبه اگر نه ماست پرچرب بزنید)
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ رنده پوست لیمو🍋 1 قاشق چایخوری
⫸ آب لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
مرحله اول
اول قالب رو با روغن مایع چرب و آرد پاشی کنید یا میتونید با کره صبحانه🧈 چرب کنید ،فر رو بزارید تا گرم بشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی به آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون🥧 عالی میشه)
مرحله دوم
ماست را اضافه و 1 دقیقه هم بزنید بعد سپس روغن رو اضافه و 30 ثانیه هم زده در نهایت ارد و بکینگ پودر الک شده را در 3 مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر وگرنه پف تخم مرغها🥚 از بین میره و کیک پفش کم میشه.
مرحله سوم
مایه کیک رو داخل قالبمون میریزیم که از قبل آماده کردیم ومیزاریم با حرارت 180 درجه بمدت 50 دقیقه بپزه.
مرحله چهارم
برای درست کردن گاناش 100 گرم ینی نصف بسته خامه صبحانه🥛 رو گرم کردم، ازکناره های ظرف که شروع به حباب زدن کرد 100 گرم شکلات تخته ای🍫 رو بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم وکمی که از دما افتاد روی کیک میریزیم.
نکته
❌ مایه کیک ماست کمی سفت تر از کیک شیر هست.
❌ منظور از رنده پوست لیمو 🍋 فقط قسمت سبز رنگ هست در حد لایه نازک رنده کنید، قسمت سفیدش تلخ هست.