طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با گاناش

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با گاناشسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با گاناش 🎂رو اوردم .این کیک با بافت و طعم بی نظیری که داره میتونه گزینه خوبی باشه برای جشن های تولد.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2 لیوان

شکر 1 و 1/3 لیوان

کره🧈 185 گرم

شیر 🥛 یا آب ولرم 1 لیوان

⫸ پودر نسکافه یا پودر قهوه فوری ☕ 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 🥛 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 🥚 3 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

⫸ نمک 🧂 1/8 قاشق چایخوری


مرحله اول

کره 🧈 که در دمای اتاق نرم شده است و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها 🥚 را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید ).


مرحله دوم

مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه ) را مخلوط کنید و روی مایه کیک الک نمایید🥣


مرحله سوم

همزمان شیر 🥛 یا آب را اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر تا مواد تمام شوند ) ، مایه کیک را داخل قالب که ته آن کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و به مدت 1 ساعت در فر یا بصورتی که گفتم در قابلمه قرار دهید تا بپزد سپس کناری قرار دهید تا خنک شود🎂

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.