طرز تهیه کیک نسکافه و پودرکاکائو با ماست کافی شاپی

طرز تهیه کیک نسکافه و پودرکاکائو با ماست کافی شاپی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک نسکافه هست .این کیک خوشمزه رو میتونید بدون دردسر درست کنید و اون رو داخل مهمونی هاتون سرو کنید.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک نسکافه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد قنادی 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودرکاکائو 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

ماست نصف پیمانه


مرحله اول

اول دو پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۱ قاشق غذاخوری پودر رکاکائو رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید تا یکدست بشه.


مرحله دوم

حالا داخل ظرفی ۴ عدد تخم مرغ را بشکنید بعد به اون شکر و پودر نسکافه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه با همزن برقی آن را هم بزنید تا مخلوط بشه و حجم بگیره.


مرحله سوم

حالا در این مرحله نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه ماست را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و حدود یک دقیقه در حد مخلوط شدن آنها را با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

هانا مخلوط مواد خشک را در سه مرحله به مایه مواد اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم به صورت دورانی و آن را هم بزنیم بعد داخل قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بزارید و مواد را داخل قالب بریزید.


مرحله پنجم

حالا قالب رو داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بذارید تا بپزه بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید که کیکتون پخته یا نه. خلال دندان رو داخل کیک فرو ببرید اگر مواد کیک نچسبید کیکتون آمادست.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.