طرز تهیه کیک پسته ای کافی شاپی و خانگی با ظاهری جذاب
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک پستهای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک پستهای
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ تخممرغ 3 عدد
⫸ شکر 100 گرم
⫸ وانیل 8 گرم
⫸ شیر 100 میلی لیتر
⫸ روغن 150 میلی لیتر
⫸ پسته خرد شده 50 گرم
⫸ آرد 135 گرم
⫸ بکینگ پودر 8 گرم
مواد لازم برای لایه میانی
⫸ شیر 250 گرم
⫸ شکر 60 گرم
⫸ وانیل 8 گرم
⫸ نشاسته ذرت 35 گرم
⫸ کرم پسته 150 گرم
مواد لازم برای لایه آخر
⫸ کرم پسته 200 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ترافل پسته ای با بيسکوئيت پتی پور و خامه مجلسی
مرحله اول
برای شروع سه عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن 100 گرم شکر و 8 گرم وانیل را اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید تا جایی که تخم مرغها کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
وقتی که تخم مرغها کرم رنگ و کشدار شد ، به آن شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد به آن روغن رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
در آخر 50 گرم پسته که اون رو به صورت خیلی ریز خرد کردهاید، به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر رو داخل ظرف دیگر بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس به کمک الک به باقی مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید ، تا مواد کیک خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یکی از قسمتها را داخل قالب کمربندی بریزید و آن را داخل فر با دمای 175 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار بدید تا لایه اول بپزد.
مرحله پنجم
در فاصله پخت لایه اول کرم وسط کیک رو درست کنید. برای این کار 250 گرم شیر رو داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن 60 گرم شکر ، 8 گرم وانیل و 35 گرم نشاسته ذرت را اضافه کنید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا مواد به غلظت فرنی برسد و سفت شود.
مرحله ششم
به آن 150 گرم کره پسته رو اضافه کنید و مدام هم بزنید ، تا مواد خوب ترکیب شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بزارید. وقتی که لایه اول کیک پخت ، آن را از داخل فر بیرون بیاورید ، کرم وسط را روی آن بریزید و کامل سطح اون را صاف کنید.
مرحله هفتم
نصف مایع کیک آن را کنار گذاشته بودید ، روی کرم وسط بریزید و سطح اون رو هم صاف کنید. مجدد قالب رو داخل فر به مدت 40 الی 45 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار بدید تا کیک بپزد.
مرحله هشتم
در فاصله پخت کیک 200 گرم کرم پسته رو داخل یک ظرف بریزید ، روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا کرم پسته به روش بنماری آب و ذوب شود.
مرحله نهم
وقتی که کیک پخت ، آن را از داخل فر بیرون بیاورید و کرم پسته ذوب شده را روی آن بریزید. کیک رو داخل یخچال قرار بدید و زمان بدید تا کرم سفت شود. بعد کیک رو به اندازههای دلخواهتون برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ مواد میانی کیک کاملاً دلبخواهی است و شما میتوانید از هر چیز دیگری که دوست دارید هم استفاده کنید.
◉ میتوانید بعد از اینکه کیک پخت و لایه سوم هم سفت شد ، روی آن را با انواع مغزیجات ، خامه قنادی و میوه تزیین و … کنید.
◉ این کیک رو حتماً داخل قالب کمربندی درست کنید ، تا زمانی که میخواهید کیک را از داخل قالب خارج کنید ، کار شما راحتتر باشد و لایههای کیک به هم نریزد.