طرز تهیه کیک پرتقالی ساده با بافت عالی

طرز تهیه کیک پرتقالی ساده با بافت عالیسلام به همراهان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. آموزش امروز طرز تهیه کیک پرتقالی🍊 هست. این کیک🥧 یکی از خوشمزه و ساده ترین کیک هاست که بافت فوق العاده نرم و لطیفی داره و میتونید این کیک رو به عنوان عصرانه هم میل کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 3 عدد بزرگ

شکر 1 لیوان

وانیل 1 پنس

کره 🧈 100 گرم

رنده پوست پرتقال🍊 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال طبیعی 1 لیوان

آرد 2 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری🥄


مرحله اول

شکر ، وانیل و زرده تخم مرغ ها 🥚 رو با هم زن 5 دقیقه خوب بزنید ، بعدش کره 🧈 نرم و به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و دوباره با هم زن ۵ دقیقه خوب بزنید .


مرحله دوم

پوست پرتقال 🍊 رو همراه با اسانس پرتقال ( در صورت دلخواه ) اضافه کنید و دوباره هم بزنید . حالا نوبت آب پرتقال هست . خوب مخلوط کنید


مرحله سوم

آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و در سه مرحله الک کرده و به مایه اضافه کنید و با هم زن دستی به آرومی مخلوط کنید .


مرحله چهارم

سفیده های تخم مرغ رو در ظرفی جداگانه با هم زن اونقدر بزنید که وقتی ظرف رو برمی گردونید از ظرف نریزه . سپس به آرومی و در دو مرحله به مایه اضافه و مخلوط کنید . در اینجا بهتره که خیلی مخلوط نکنید و نیازی نیست خیلی هم زده بشه .🥣


مرحله پنجم

مواد رو به قالب چرب شده و آرد پاشی شده مورد نظر جابجا کنید و در طبقه وسط فر با دمای 180 و زمان 30 الی 35 دقیقه قرار بدید .مدت زمان پخت به فر هم بستگی داره پس اواخر پخت حتما کیک رو چک کنید .🥧


خواص پرتقال

✅ سبب افزایش سلامت کبد می‌گردد.
✅ باعث پاک‌سازی کننده ریه می شود.
✅ برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها فایده دارد.
✅ خاصیت ضدقارچی دارد.
✅ در کاهش وزن بسیار مفید است.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.