طرز تهیه کیک شنی با شیر عسلی بدون فر
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه یک کیک خوشمزه که میتونید با در دسترس ترین مواد اون رو درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه کیک شنی هست.حتما به نکات پخت این کیک توجه کنید تا بتونید یک کیک خیلی خوشمزه رو درست کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه کیک شنی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 3 تا تخم مرغ
⫸ 2/3 لیوان شکر
⫸ 2/3 لیوان روغن مایع
⫸ 2/3 لیوان شیر
⫸ نصف قاشق چایخوری وانیل
⫸ نصف قاشق چایخوری پودر هل
⫸ 1/5 لیوان آرد
⫸ 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
⫸ نصف لیوان پودر نارگیل
⫸ نصف لیوان شیرعسلی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ۳ عدد تخم مرغ رو به همراه دو سوم لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کنید تا وقتی که کرمی و کشدار بشه.حالا دو سوم لیوان شیر و دو سوم لیوان روغن مایع رو اضافه کنید و کمی پودر هل هم اضافه کنید و تا وقتی ته مواد مخلوط بشن اونهارو هم بزنید.
مرحله دوم
یک و نیم لیوان آرد و یک و نیم لیوان بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید سپس اونهارو الک کنید و به مواد کیکتون اضافه کنید.در حد چند ثانیه هم بزنید تا آرد مخلوط بشه.حالا کف تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و کمی روی اون آرد بپاشید و رو کف تابه پخش کنید. سپس مایه کیک رو داخل اون بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط اجازه بدید که بپزه.
مرحله سوم
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی چک کنید که ببینید کیکتون پخته یا نه.سیخ رو داخل کیک فرو ببرید اگه مواد کیک به اون نچسبید نشون میده که کیکتون پخته .حالا یک لیوان پودر نارگیل رو روی حرارت قرار بدید و تفت بدید تا رنگ آن تغییر کنه و طلایی رنگ بشه زیر اون را خاموش کنید و کنار بزارید.
مرحله چهارم
حالا روی کیک شیر عسلی مریزید و یا اگر موجود ندارید می تونید شکلات سفید را با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بن ماری بشه سپس آن را روی کیک بریزید و همه جای کیک پخش کنید. وقتی که کیک هنوز داغ بود پودر نارگیل رو همه جای کیک بریزید و اجازه بدید کیک خنک بشه سپس اون رو برش برید و در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.نوش جان