طرز تهیه کیک سیب کاراملی مجلسی با آموزش متفاوت

طرز تهیه کیک سیب کاراملی مجلسی با آموزش متفاوت

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز میریم سراغ طرز تهیه یک کیک خوشمزه که میتونید با در دسترس ترین مواد اون رو درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه کیک سیب کاراملی هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

مواد لازم برای 4 نفر

سيب 2 عدد

تخم مرغ 3 عدد

شكر سه چهارم ليوان

روغن مايع نصف ليوان

شير 1/3 ليوان

آرد قنادی 2 ليوان

وانيل نصف قاشق چایخوری

بكينگپودر 1 قاشق غذاخوری سرخالى

جوش شيرين نصف قاشق چایخوری

نمك نوک قاشق چایخوری

شكر 1 ليوان


مرحله اول

ماهی تابه را روی حرارت کم بذارید داخل اون یک لیوان شکر بریزید هر چند دقیقه یکبار ماهیتابه را بچرخونید تا کم کم شکر ذوب شود تبدیل به کارامل بشه. حالا بدون فاصله کارامل را داخل قالب مورد نظرتون بریزید و سطح اون رو صاف کنید.


مرحله دوم

حالا دو عدد سیب رو بشورین و آن را از وسط به دو نصف تقسیم می‌کنید و به هر شکلی که دوست دارید آن را برش بزنید و بعد سیب هارو روی سس کارامل داخل قالب بچینید و اگه دوست دارید مقداری پودر دارچین روی سیب ها بریزید که خیلی خوشمزه تر بشه.


مرحله سوم

برای مواد کیک ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و به اون وانیل شکر اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی آنها را با هم خوب مخلوط کنید تا کرمی و کشدار بشه. بعد به مواد شیر و روغن را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید.


مرحله چهارم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار آن را الک کنید سپس در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به آرومی اون رو هم بزنید. وقتی مواد یکدست شد عمر داخل قالب بریزید و داخل فر قرار بدید. وقتی که کیک پخت از داخل فر خارج کنید و داخل ظرف برگردونید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.