طرز تهیه خمیر پاستا با آرد بدون گلوتن ساده و با کیفیت + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه خمیر پاستا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خمیر پاستا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد بدون گلوتن 2 پیمانه
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ آب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول
برای درست کردن خمیر پاستای بدون گلوتن ، ابتدا آرد بدون گلوتن رو به همراه نمک داخل یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید ، سپس وسط آرد یک گودی ایجاد کنید. حالا تخم مرغها رو وسط آرد بشکنید و با چنگال هم بزنید ، تا جایی که تخم مرغها از لختگی در بیاید.
مرحله دوم
کم کم آرد را از اطراف به سمت وسط بیارید و با تخم مرغها ترکیب کنید. وقتی که مخلوط به حالت خمیری درآمد ، شروع به ورز دادن خمیر کنید. بعد از اینکه خمیر رو کمی ورز دادید و حس کردید که خمیر خشک هست ، آب رو به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
ورز دادن رو حدود 8 الی 10 دقیقه ادامه بدید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیارید. بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید ، اون رو داخل یک کاسه قرار بدید و روی آن پارچه مرطوب بکشید. حدود 30 دقیقه زمان بدید تا خمیر در محیط آشپزخانه استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان خمیر پاستا را به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده قرار بدید. بعد با وردنه به ضخامت دلخواهتون پهن کنید و برش بزنید. سپس پاستا مورد استفاده قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ زمان پخت این پاستا نسبت به ضخامت آن تغییر میکند. اما اگر ضخامت پاستا معمولی باشد ، کافیست که آن را 3 الی 4 دقیقه بجوشانید.
◉ برای داشتن آرد بدون گلوتن کافیست که آرد برنج ، آرد تاپیوکا و آرد ذرت را ترکیب کنید و مورد استفاده قرار بدید.
◉ اگر به جای آرد بدون گلوتن از یک آرد ، مانند آرد برنج استفاده میکنید مقداری یک قاشق چایخوری صمغ زانتان به آن اضافه کنید.
◉ بعد از درست کردن این خمیر میتوانید آن را داخل فریزر نگهداری کنید و بعداً مورد استفاده قرار بدید. اما حتماً قبل از پخت اجازه بدید تا به دمای محیط برسد.
◉ برای شکل دادن به خمیر پاستا حتماً سطح کار رو آرد پاشی کنید تا خمیر چسبنده نشود.