طرز تهیه کیک تر یلدایی مجلسی و با بافت اسفنجی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک متفاوت یلدایی رو آوردیم که میتونید به راحت اون رو درست کنید و در شب یلدا سرو کنید.آموزش امروز طرز تهیه کیک تر یلدایی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک تر یلدایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد سفید 3 لیوان
⫸ تخم مرغ 6 عدد بزرگ
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ روغن نصف لیوان
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری پر
⫸ وانیل 1 قاشق چای خوری پر
⫸ خامه قنادی فرم داده شده به مقدار لازم
⫸ دونه انار ،شکلات چیپسی یا اشکی، پودر نارگیل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با بیسکویت اورئو
مرحله اول
ابتدا یک تخم مرغ رو بشکنید و زرده ها و سفیده های تخم مرغ از هم جدا کنید، بعد زرده های تخم مرغ رو به همراه نیمی از شکر و وانیل داخل ظرفی بریزید و با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .
مرحله دوم
حالا سفیده های تخم مرغ رو هم با دور تند همزن هم بزنید و اواسط کار طی سه مرحله بقیه شکر رو بهش اضافه کنید حالا زرده و سفیده ها را داخل ظرف بریزید و اونها رو به آرامی با لیسک و به شکل دورانی با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و اونها رو سه بار الک کنید بعد طی دو تا سه مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد موادتون را به دوقسمت با نسبت بیشتر و کمتر تقسیم کنید، بعد توی قسمت بیشتر رنگ قرمز و در قسمت کمتر رنگ سبز اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا داخل دو ظرف کاغذ روغنی بزارید و مواد کیک رو به صورت جداگانه اونها رو داخل ظرف بریزید بعد ظرف هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدید تا کاملا بپزه.
مرحله پنجم
تو این فاصله خامه قنادی را با همزن برقی فرم بدید و بعد از اینکه فرم گرفت داخل یخچال قرار بدید. حالا کیک رو با خلال دندان تست کنید تا پخت اون رو تست کنید. اگر کیک پخته بود بزارید تا خنک بشه .
مرحله ششم
حالا قسمت قرمز رو از وسط برش بدید و به دو قسمت اون رو تقسیم کنید و کیک سبز رو بین اون قرار بدید وقتی خنک شد خامه کشی کنید و به سلیقه خودتون اون رو تزیین کنید.نوش جان