طرز تهیه کیک یزدی با ماست بدون فر به روش بازاری
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز قراره باهم یک شیرینی معروف ایرانی به اسم کیک یزدی رو درست کنیم . برای درست کردن این کیک یزدی خوشمزه نیازی به فر ندارید و خیلی راحت و ساده با کمترین مواد اون رو درست کنید ، با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک یزدی بدون فر
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ آرد سفید 300 گرم
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 200 گرم
⫸ ماست غلیظ 150 گرم
⫸ روغن مایع 175 گرم
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
⫸ عسل 2 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
برای درست کردن این کیک یزدی خوشمزه ابتدا ۳۰۰ گرم آرد را به همراه یک قاشق چایخوری پودر هل و و یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر خوب مخلوط کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.
مرحله دوم
داخل یک ظرف بزرگ 3 عدد تخم مرغ را بشکنید سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید به اون ۲۰۰ گرم شکر اضافه کنید و با همزن دستی آن را هم بزنید تا وقتی که که حجم آن دو برابر و سفید رنگ بشه.
مرحله سوم
به مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر نصف لیوان ماست و سه چهارم لیوان روغن مایع و دو قاشق غذاخوری گلاب و ۲ قاشق غذاخوری شربت یا عسل اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.
مرحله چهارم
مواد خشک رو در دو مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید بعد با یک لیسک دور ظرف را تمیز کنید تا کیکتون بوی تخم مرغ نگیره.
مرحله پنجم
داخل قالب های تارت کپسول های کاغذی رو بزارید و بیشتر از دو سوم اون رو از مواد پر کنید و با یک قاشق چوبی روی کلوچه ها یک بعلاوه ایجاد کنید بعد کمی کنجد روی مواد بریزید.
مرحله ششم
شعله گازتون رو روی حرارت متوسط تنظیم کنید و یک قابلمه بزرگ روی آن قرار بدید و بعد در قابلمه را بگذارید و اجازه بدید به مدت ۲۰ دقیقه قابلمه گرم بشه.
مرحله هفتم
وقتی داخل قابلمه خوب گرم شد یک رینگ داخل اون قرار بدید تا از کف قابلمه فاصله داشته باشه بعد ظرف کیک یزدی ها را داخل قابلمه بذارید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت نیم ساعت کیک یزدی ها بپزد ؛ نوش جان