طرز تهیه کیک زبرا با بافت اسفنجی و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا با بافت اسفنجی و خوشمزهسلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم اگر دوس داری کیک 🥧درست کنی برای عصرونه که هم خوشمزه باشه هم خوش بافت بهترین گزینه کیک زبراس مطمین باش همه عاشقش میشن با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 50
زمان تهیه: 25 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 5 عدد درشت‌

آرد 3 پیمانه( 375 گرم‌)(هر پیمانه 125 گرم آرد در نظر گرفته شده)

شکر 1.5 پیمانه(300 گرم‌)

روغن 🍾 2.3 پیمانه (135 گرم)

مجموع شیر 🥛 و گلاب 1 پیمانه(240گرم) (ازاین مقدار تقریبا 4 قاشق غذاخوری گلاب استفاده کردم)

بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو 🍫 2 قاشق غذاخوری

اب جوش برای پودر کاکائو 2 الی 3 قاشق غذاخوری (باید به غلظت داخل ویدیو برسید اگه بیشتر هم خواست در حد 1 قاشق غذاخوری اضاف کنید)

کرم تار تار 1.4 قاشق چایخوری کمی بیشتر


مرحله اول

زرده و سفیده تخم مرغ 🥚 رو از هم جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید،تارتار رو اضافه کنید و وقتی سفیده کف کرد و بالا اومد نصف شکر رو کم کم اضافه و با دورتند همزن بزنید تا جایی که کاملا فرم بگیره و سفت بشه ووقتی ظرف رو برعکس میکنید ثابت بمونه و بعد داخل یخچال قرار بدین.


مرحله دوم

زرده، وانیل و نصف باقیمانده شکر رو با دورتند همزن بزنید،2 قاشق غذاخوری اب جوش رو بهش اضافه و با دور تند همزن بزنید تا جایی که کاملا حجیم،کرم،رنگ و کشدار بشه و رد پره های همزن روی مواد باقی بمونه (حتما ظرف رو دور گیری کنید)‌‌


مرحله سوم

مخلوط شیر ولرم 🥛 و گلاب و روغن مایع رو اضافه و درحد مخلوط شدن بهم بزنید‌
در انتها مخلوط آردی رو در طی سه مرحله اضافه و در حد مخلوط و یکدست شدن بهم بزنید‌(مواد رو در این مرحله زیاد بهم نزنید)‌


مرحله چهارم

در انتها سفید فرم گرفته در طی 3 الی 4 مرحله اضافه و فولد کنید(مواد رو به درستی فولد کنید چون در پف نهایی کیک موثر هست)

اب جوش رو به پودر کاکائو🍫 اضافه کنید تا به غلظت برسید


مرحله پنجم

مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یه قسمت مواد کاکائویی اضافه و مخلوط کنید
کف قالب کاغذ روغنی بندازید و با دوملاقه هم اندازه مواد رو (وانیلی،کاکائویی) به ترتیب داخل مرکز قالب بریزید تا مواد تموم بشه و با یه خلال چوبی به صورت رفت و برگشت طرح بدین داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 50 دقیقه قرار بدین و حتما با خلال چوبی تست کنید‌


نکته:

❌ مواد حتما هم دمای محیط باشن.

❌ فر رو از یک ربع قبل گرم کنید.

❌ ارد و بکینگ پودر و یه پنس نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید..

❌ برای اینکه بهتر زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا بشه بهتره تخم مرغ خنک باشه‌‌.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.