طرز تهیه کاپ کیک گیلاس با فر و بدون فر خوش طعم

طرز تهیه کاپ کیک گیلاس با فر و بدون فر خوش طعم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاپ کیک گیلاس هست. با این آموزش شما میتونید این کاپ کیک خوشمزه رو هم داخل فر و هم بدون فر درست کنید که طعم فوق العاده ای داره.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

کاپ کیک گیلاس با فر و بدون فر

مواد لازم برای 4 نفر

آرد قنادی 225 گرم

بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

شکر 1 پیمانه

ماست 1/2 پیمانه (با شیر جایگزین نکنید)

کره ذوب شده 50 گرم (حتما از داغی افتاده باشه)

گیلاس 1/2 پیمانه


مرحله اول

در مرحله اول آرد و بکینگ پودر رو با هم خوب مخلوط کنید و مواد رو سه بار الک کنید تا یک دست بشه.


مرحله دوم

حالا تخم مرغ هار و داخل ظرف بشکنید بعد به اونها شکر و وانیل را اضافه کنید و حدود هفت دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن دو برابر و رنگ اون سفید بشه.


مرحله سوم

حالا ماست و کره رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن اون رو هم بزنید بعد آرد الک شده را توی سه مرحله به مواد اضافه کنید و آروم و دورانی اون رو مخلوط کنید


مرحله چهارم

حالا نصف پیمانه گیلاس رو بشورید و وقتی که گیلاس ها خشک شد هسته های اون رو با هسته گیر دربیاری و هر کدام را به چهار قسمت خرد کنید‌.حالا گیلاس های خرد شده را با پودر قند یا آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بعد مواد را مخلوط کنید.


مرحله پنجم

حالا کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین بذارید و دو سوم آن را از مواد کیک پر کنید.برای تزئین روی کیک یک عدد گیلاس که هسته اون رو جدا کردید بزارید.


مرحله ششم

حالا فر رو به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. بعد از این مدت قالب مافین را داخل فر بگذارید تا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طلایی بشن و بپزن.


مرحله هفتم

برای درست کردن کیک ها داخل قابلمه یک عدد قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید و درون رو بذارید تا حسابی گرم بشه بعد از این مدت یک رینگ داخل قابلمه قرار بدید بعد کیک ها را داخل آن بچینید. تا به مدت ۴۰ دقیقه کامل بپزد .نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.