طرز تهیه کاپ کیک تیرامیسو با کرم مخصوص

طرز تهیه کاپ کیک تیرامیسو با کرم مخصوصسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاپ کیک تیرامیسو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 تا 35 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کاپ کیک تیرامیسو

مواد لازم برای 12 نفر

تخم مرغ 2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر 1 قاشق چایخوری

کره 125 گرم

شکر 150 گرم

آب جوش 1/2 پیمانه

پودر قهوه 1 قاشق سوپخوری

اسانس قهوه 2 الی 3 قطره

مواد لازم برای کرم

پنیر ماسکارپونه 250 گرم

پودر قند 2 قاشق سوپخوری

خامه قنادی فرم گرفته 1 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن کاپ کیک ترامپیسو ، اول از هر چیزی فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا حین درست کردن مایع کاپ کیک گرم شود.


مرحله دوم

برای درست کردن کاپ کیک ، کره به دمای محیط رسیده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن شکر را اضافه کنید. با دور تند همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که مواد کرم رنگ شود.


مرحله سوم

تخم مرغ‌ها رو یکی یکی به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و هر کدام رو یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید. حالا اسانس قهوه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با مواد اون‌ها را ترکیب کنید.


مرحله چهارم

آرد و بکینگ پودر رو داخل یک ظرف دیگر بریزید و آنها را ترکیب کنید ، یک بار الک کنید و به همراه شیر به مواد قبلی اضافه کنید و اون‌ها رو ترکیب کنید ، تا یکدست شود.


مرحله پنجم

حالا داخل قالب‌های مخصوص مافین کاغذ قرار بدید و بعد 2/3 کاغذها رو با مایع کاپ کیک پر کنید. قالب رو داخل فری که از قبل گرم کردید ، به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار بدید.


مرحله ششم

بعد از اینکه کاپ کیک‌ها پختند ، آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شود. سپس آنها را از داخل قالب خارج کنید و زمان بدید ، تا به صورت کامل خنک شود.


مرحله هفتم

حالا آب جوش و قهوه رو با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید ، تا کامل خنک شوند. سپس روی کاپ کیک‌ها را با قهوه خنک شده مرطوب کنید ، بعد کاپ کیک‌ها رو کنار بذارید تا قهوه به خورد آنها برود.


مرحله هشتم

در این فاصله کرم مخصوص کاپ کیک رو درست کنید ، برای این کار پنیر ماسکارپونه رو با همزن برقی کمی هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود. سپس به آن پودر قند را اضافه کنید و با دور کل برقی هم بزنید ، تا یکدست شود و پودر قند با پنیر ماسکارپونه ترکیب شود.


مرحله نهم

خامه فرم گرفته شده رو هم به این مواد اضافه کنید ، در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد اون رو داخل قیف بریزید. حالا روی کاپ کیک‌ها را به کمک این خامه تزیین کنید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای تزیین کاپ کیک‌ها می‌توانید روی خامه مقداری پودر قند یا پودر کاکائو الک کنید.
استفاده از اسانس قهوه کاملاً اختیاری هست و اگر در دسترس نداشتید ، می‌توانید اون رو حذف کنید.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که حتماً قبل از درست کردن مایع کاپ کیک ، فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا کامل گرم شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.