طرز تهیه دونات خانگی و پفکی

طرز تهیه دونات خانگی و پفکیسلام به همراهان همیشگی آشپزم 👩🏻‍🍳. آموزشی که امروز براتون آوردم طرز تهیه دونات 🍩 هست با این دستور پخت میتونید یک دونات خوشمزه خانگی درست کنید که بافت پفکی ای داره و برای عصرونه نوش جان کنید.همراه من باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

پودر خمیر ترش 7 گرم

آب ولرم 1 قاشق غذاخوری

شکر 25 گرم

شیر ولرم 🥛 175 گرم

تخم مرغ 🥚 1 عدد‌

زرده تخم مرغ 1 عدد‌

کره به دمای محیط رسیده 🧈 35 گرم

نمک 🧂 1/2 قاشق چایخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ پوست رنده شده 1 عدد لیمو ترش 🍋

آرد 420 گرم

قالب گردبه قطر 8 سانت

قالب گرد به قطر 3 سانت


مرحله اول

پودر خمیر ترش، آب ولرم و شکر رو با هم مخلوط میکنیم روی ظرف رو پارچه می اندازیم و 15 دقیقه استراحت میدیم.🥣


مرحله دوم

سپس همه مواد رو به اینها اضافه میکنیم و ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ‌ورز میدیم. حدود 10_7 دقیقه با دستگاه ورز میدیم( اگر با دست ورز میدید زمان بیشتری لازم دارید باید یک خمیر صاف و یکدست داشته باشید)


مرحله سوم

داخل یک ظرف گود رو با روغن چرب میکنید ( من از روغن تخم آفتابگردون استفاده کردم) خمیر رو تو دست مثل یک توپ گرد میکنیم و داخل این ظرف میگذاریم و روی خمیر رو هم چرب میکنیم. روی ظرف رو سلفون میکشیم و یک ساعت در یک جای گرم استراحت میدیم.


مرحله چهارم

وی میز کار رو آرد پاشی میکنیم( اگر پودر نشاسته داشته باشید گزینه خوبی هست)خمیر رو به قطر یک سانت باز میکنیم.سپس با قالب بزرگ قالب میزنیم و وسط آنرا با قالب کوچکتر قالب میزنیم.مجددا به مدت 30_60 دقیقه به خمیر استراحت میدیم. بعد آنها رو داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بعد که خنک شد آنها رو تزیین میکنیم.


نکته:

❌ این خمیر رو میتونید قالب بزنید و داخل فریزر آماده داشته باشید هر وقت لازم داشتید میتونید سرخ کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.