طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی با روغن مایع

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی با روغن مایع

سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی رو آوردم . یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین نان هایی که میتونید هیلی راحت و بدون دردسر درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

مواد لازم برای 4 نفر

ارد 4/5 پیمانه( بسته به جنس آرد ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه)

روغن 1/2 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

نمک 1/2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شکر برای عمل اومدن خمیر مایه 1 قاشق چایخوری

آب ولرم 1 پیمانه

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی

خرما هسته گرفته 3 لیوان

کره 30 گرم

گردو خرد شده 6 عدد

پودر دارچین به مقدار دلخواه

مواد لازم برای رمال

تخم مرغ 1 عدد

زعفران 1 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

اول از همه آرد + بیکینگ پودر رو خوب باهم مخلوط و کنار بذارین . سپس آب ولرم رو با شکر مخلوط کنید وقتی که کامل مخلوط شد به آن خمیرمایه رو اضافه کنید در ظرف رو بذارین و بزارید جای گرم بمونه 10 دقیقه زمان بدین تا خمیر مایه به عمل بیاد.


مرحله دوم 

روغن+ شکر+ نمک+ وانیل+ تخم مرغ+ عسل رو با هم مخلوط کنین تا وقتی که یکدست بشه سپس خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط کنید
وقتی خوب مخلوط شد نصف مقدار آرد رو به یکباره اضافه و مخلوط کنید و باقی آرد رو طی چند مرحله و به آرومی به مواد اضافه کنین تا وقتی که بتونید خمیر رو وسط ظرف جمع کنید. سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو 10  الی 15 دقیقه ورز بدین تا چسبندگیش گرفته بشه.و خمیر رو توی ظرف چرب شده بذارین روشو بپوشونین و 1/5 تا 2 ساعت جای گرم استراحت بدید.


مرحله سوم

برای درست کردن مواد میانی تمام مواد داخل دستور رو که شامل خرما هسته گرفته ، کره ، گردو خرد شده ، پودر دارچین هست رو با هم مخلوط کنین و وقتی کامل باهم مخلوط شد با دست گلوله های به اندازه ی یه گردو درست کنید.


مرحله چهارم

در این مرحله پف اضافه ی خمیر رو بگیرید و از خمیر به اندازه ی نارنگی بردارید سپس تو پک خرمایی رو وسط خمیر بذارید خمیر رو ببندین و به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید و برش بزنید.


مرحله پنجم

با فاصله روی سینی فر بذارین روشو بپوشونین و 20 دقیقه دیگه استراحت بدید.برای مواد رومال تخم مرغ ، زعفران ، عسل رو با هم مخلوط و نونها رو رومال کنید.سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.