طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی با روغن مایع
سلام به هنرمندهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی رو آوردم . یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین نان هایی که میتونید هیلی راحت و بدون دردسر درست کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 4/10
طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ارد 4/5 پیمانه( بسته به جنس آرد ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه)
⫸ روغن 1/2 پیمانه
⫸ شکر 1/2 پیمانه
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/2 قاشق غذاخوری
⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر برای عمل اومدن خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
⫸ آب ولرم 1 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد میانی
⫸ خرما هسته گرفته 3 لیوان
⫸ کره 30 گرم
⫸ گردو خرد شده 6 عدد
⫸ پودر دارچین به مقدار دلخواه
مواد لازم برای رمال
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ عسل 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
اول از همه آرد + بیکینگ پودر رو خوب باهم مخلوط و کنار بذارین . سپس آب ولرم رو با شکر مخلوط کنید وقتی که کامل مخلوط شد به آن خمیرمایه رو اضافه کنید در ظرف رو بذارین و بزارید جای گرم بمونه 10 دقیقه زمان بدین تا خمیر مایه به عمل بیاد.
مرحله دوم
روغن+ شکر+ نمک+ وانیل+ تخم مرغ+ عسل رو با هم مخلوط کنین تا وقتی که یکدست بشه سپس خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط کنید
وقتی خوب مخلوط شد نصف مقدار آرد رو به یکباره اضافه و مخلوط کنید و باقی آرد رو طی چند مرحله و به آرومی به مواد اضافه کنین تا وقتی که بتونید خمیر رو وسط ظرف جمع کنید. سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو 10 الی 15 دقیقه ورز بدین تا چسبندگیش گرفته بشه.و خمیر رو توی ظرف چرب شده بذارین روشو بپوشونین و 1/5 تا 2 ساعت جای گرم استراحت بدید.
مرحله سوم
برای درست کردن مواد میانی تمام مواد داخل دستور رو که شامل خرما هسته گرفته ، کره ، گردو خرد شده ، پودر دارچین هست رو با هم مخلوط کنین و وقتی کامل باهم مخلوط شد با دست گلوله های به اندازه ی یه گردو درست کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پف اضافه ی خمیر رو بگیرید و از خمیر به اندازه ی نارنگی بردارید سپس تو پک خرمایی رو وسط خمیر بذارید خمیر رو ببندین و به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید و برش بزنید.
مرحله پنجم
با فاصله روی سینی فر بذارین روشو بپوشونین و 20 دقیقه دیگه استراحت بدید.برای مواد رومال تخم مرغ ، زعفران ، عسل رو با هم مخلوط و نونها رو رومال کنید.سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید.نوش جان