طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی برای صبحانه
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک نان مغزدار خوشمزه که بافت خیلی فوق العاده ای داره و اون رو خیلی راحت میتونید درست کنید به عنوان عصرانه میل کنید.برای آموزش پخت این نان با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان مغزدار صبحانه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر ولرم 1 لیوان
⫸ مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 100 گرم
⫸ کره 50 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ ارد قنادی حدودا 500 گرم
⫸ مخلوط شیر و عسل به مقدار لازم
⫸ کنجد و خرفه به مقدار لازم
⫸ شکلات یا مارمالاد به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن این نان های خوشمزه ابتدا یک لیوان شیر ولرم رو با یک قاشق غذاخوری پودر مخمر فوری و ۱۰۰ گرم شکر را با هم مخلوط کنید در ظرف را بگذارید ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا خمیر مایه به عمل بیاد.
مرحله دوم
بعد از ده دقیقه خمیر مایه ۵۰ گرم کره ذوب شده و یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید بعد حدود ۵۰۰ گرم آرد قنادی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که خمیر جمع بشه.
مرحله سوم
حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید بعد از ده دقیقه خمیر رو داخل ظرف چرب شده بزارید و روی ظرف را سلفون بکشید و حدود ۲ ساعت استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه.
مرحله چهارم
بعد از دو ساعت پس خمیر را با دست بگیرید و بعد اون رو به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا هر تکه از خمیر رو با وردنه باز کنید و مقداری مارمالاد یا شکلات روی خمیر بریزید و بعد خمیر را ببندید.
مرحله پنجم
حالا سینی فر رو چرب کنید و خمیر ها رو با فاصله مساوی داخل سینی بچینید و ۲۰ دقیقه به اونها استراحت بدید. برای پخت فر رو در دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۲۵ قرار بدید تا گرم بشه.
مرحله ششم
برای رومال شیر و عسل را با هم مخلوط کنید و بعد از استراحت خمیر آنها را با شیر و عسل رومال کنید و برای آن کمی کنجد و خرفه بریزید. حالا سینی را داخل فر یه مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزه. نوش جان