طرز تهیه نان سنتی سیمیت ترکیه با بافت نرم
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان خیلی خوشمزه از کشور ترکیه. آموزش امروز طرز تهیه نان سیمیت هست. با این آموزش میتونید خیلی راحت و ساده یک نان خوشمزه درست کنید.با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان سیمیت
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ارد 4 پیمانه
⫸ آب ولرم نصف پیمانه
⫸ شیر 1 پیمانه
⫸ خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن نصف پیمانه
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیره خرما یا انگور نصف لیوان
⫸ کنجد به مقدار لازم
مرحله اول
برای شروع کار نصف پیمانه آب ولرم رو همراه خمیر مایه فوری ، یک قاشق غذاخوری شکر ، ۱ پیمان شیر ، نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا ۴ پیمان آرد و کم کم به مواد اضافه کنید تا وقتی که خمیر یکدست و جمع بشه. حالا شده کار و آرد پاشی کنید و و و خمیر را روی سطح کار بگذارید و آن را ۱۰ دقیقه ورز بدید. حالا خمیر را داخل ظرف چرب شده بزارید برای آن را کمی چرب کنید بعد روی اون رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه به اون استراحت بدید.
مرحله سوم
بعد از ده دقیقه پف خمیر را بگیرید و خمیر را به چونه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. حالا خمیر و روی سطح کار بذارید و ده دقیقه به اون استراحت بدید.
مرحله چهارم
حالا یک مقدار به خمیر را بگیرید و آن را به دو قسمت مساوی هر چنان را تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت یک نوار بلند در بیارید. حالا دو نوار و دور هم بپیچید بعد دو طرف خمیر رو به هم بچسبانید.
مرحله پنجم
در آخر همه را داخل شیره خرما رقیق شده بزارید بعد اون رو داخل کنجد بزارید. حالا سینی فر و آرد پاشی کنید و خمیر ها را داخل اون بچینید بعد روی آنها رو پوشانید تا استراحت کنند. بعد از یک ساعت روی خمیر ها رو اسپری آب بزنید و داخل فر ۲۰۰ درجه مدت یک ربع قرار بدید.نوش جان