طرز تهیه نان تست شیرین با آرد قنادی برای صبحانه

طرز تهیه نان تست

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز نان تست هست. این نان خیلی ساده که برای فینگر فود و یا غذاهای سریع مناسب هست رو میتونید با این آموزش یاد بگیرید و درست کنید.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه نان تست

مواد لازم برای 4 نفر

آب ولرم 1 و 1/3 لیوان

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آرد قنادی 3/5 لیوان

بهبود دهنده 3 قاشق غذاخوری

کره 30 گرم

نمک 1 پنس


مرحله اول

در مرحله اول یک قاشق غذاخوری خمیر مایه رو با یک قاشق چای خوری شکر را داخل ظرف بریزید بعد به آن سه قاشق غذاخوری بهبود دهنده اضافه کنید.


مرحله دوم

در آخر هم نمک و آب ولرم رو اضافه کنید و خوب با همزن دستی با هم مخلوط کنید تا جایی که یکدست بشه حالا ۵۰۰ گرم آرد قنادی رو به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.


مرحله سوم

وقتی که مواد از حالت چسبندگی بیرون امد خمیر را با دست شروع به ورز دادن کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید حالا ۳۰ گرم کره رو به خمیر اضافه کنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید.


مرحله چهارم

حالا خمیر را روی سطح کار بذارید و دستتون رو آرد بزنید و خمیر را کمی ورز بدید حالا خمیر را داخل ظرف از قبل چرب شده بزارید و روی اون رو چرب کنید بعد روی اون سلفون بکشید اجازه ۳۰ دقیقه استراحت کنه.


مرحله پنجم

بعد از اینکه حجم خمیر چند برابر شد خمیر را به سطح کار منتقل بدید بعد پف خمیر را بگیرید وقتی که پف خمیر را گرفتید خمیر را به اندازه قالبتون باز کنید و داخل قالب از قبل چرب شده بگذارید و خوب داخل قالب خمیر فیکس کنید.


مرحله ششم

حالا دوباره روی خمیر و کیسه فریزر بذارید و اجازه بدید یک ساعت استراحت کنه وقتی که حجم خمیر چند برابر شد برای رومال خمیر روی آن کمی آب اسپری کنید و در نهایت روی آن کمی کنجد بریزید بعد در قالب رو بزارید.


مرحله هفتم

حالا قالب رو داخل فر که به مدت یک ربع با دمای ۲۰۰ درجه آن را گرم کردید قرار بدید تا به مدت ۳۵ دقیقه پخته بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.