طرز تهیه رولت هویج و گردو به روش قنادی

طرز تهیه رولت هویج و گردو به روش قنادیسلام به همراهان همیشگی آشپزم امروز براتون طرز تهیه رولت هویج🥕 و گردو به روش قنادی رو آوردم. رولت هویج از اون رولت هاست که بعد از یک بار درست عاشقش میشید . حتما این کیک رو درست کنید و با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 6 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

3 عدد تخم مرغ🥚

یک پیمانه شکر

نصف پیمانه شیر🥛

نصف استکان کمر باریک روغن

1 بسته وانیل (5 گرم)

1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)

1.5 پیمانه آرد

مواد لازم برای مواد میانی:

1 کیلوگرم هویج🥕

1 پیمانه شکر

1 قاشق چایخوری دارچین🥄

1 پیمانه گردوی ریز خرد شده


مرحله اول

اول از همه مواد میانی رو درست میکنیم. هویج رو رنده میکنیم توی تابه نسوز میریزیم و شکر رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا بپزه. دارچین و گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنیم اگه مواد آب انداخته آبشو دور میریزیم.🥣


مرحله دوم

کاغذ روغنی رو توی سینی فر پهن کنیم و موادمون رو داخلش پهن میکنیم. برای مواد کیک ، بیایید تخم مرغ🥚 و شکر رو هم بزنیم تا کف آن کنه. مواد دیگه رو اضافه و خوب مخلوط کنیم.


مرحله سوم

مخلوط کیک رو روی مخلوط هویج🥕 پهن میکنیم و توی فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزیم تا کیک پخته بشه. بعد که کیک پخت کیک رو برمیگردونیم و با کمک کاغذ روغنی رولش میکنیم و میزاریم خنک بشه


مرحله چهارم

بعد کاغذ روغنی رو از کیک سرد جدا میکنیم و دوباره رولش میکنیم. (توی این مرحله خوب مراقب باشین که کیک ترک نخوره) روی کیک پودر قند میپاشیم و برش میدیم و سرو میکنیم.


خواص هویج

✅ ویتامین A هویج به کبد کمک می کند تا سموم را از بدن دفع کند. چربی و زرداب موجود در کبد را کاهش می دهد.
✅ فیبر آن، روده بزرگ را پاکسازی و از بروز بیماریهای روده بزرگ جلوگیری می کند و در تخلیه سریع ضایعات بدن موثر است.
✅ هویج مقاومت بدن طیور را درمقابل بیماریهای عفونی بالا می برد.
✅ همچنین هویج موجب تقویت نطفه میشود
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.