طرز تهیه رولت هویج و گردو به روش قنادی
سلام به همراهان همیشگی آشپزم امروز براتون طرز تهیه رولت هویج🥕 و گردو به روش قنادی رو آوردم. رولت هویج از اون رولت هاست که بعد از یک بار درست عاشقش میشید . حتما این کیک رو درست کنید و با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 3 عدد تخم مرغ🥚
⫸ یک پیمانه شکر
⫸ نصف پیمانه شیر🥛
⫸ نصف استکان کمر باریک روغن
⫸ 1 بسته وانیل (5 گرم)
⫸ 1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
⫸ 1.5 پیمانه آرد
مواد لازم برای مواد میانی:
⫸ 1 کیلوگرم هویج🥕
⫸ 1 پیمانه شکر
⫸ 1 قاشق چایخوری دارچین🥄
⫸ 1 پیمانه گردوی ریز خرد شده
مرحله اول
اول از همه مواد میانی رو درست میکنیم. هویج رو رنده میکنیم توی تابه نسوز میریزیم و شکر رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا بپزه. دارچین و گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنیم اگه مواد آب انداخته آبشو دور میریزیم.🥣
مرحله دوم
کاغذ روغنی رو توی سینی فر پهن کنیم و موادمون رو داخلش پهن میکنیم. برای مواد کیک ، بیایید تخم مرغ🥚 و شکر رو هم بزنیم تا کف آن کنه. مواد دیگه رو اضافه و خوب مخلوط کنیم.
مرحله سوم
مخلوط کیک رو روی مخلوط هویج🥕 پهن میکنیم و توی فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزیم تا کیک پخته بشه. بعد که کیک پخت کیک رو برمیگردونیم و با کمک کاغذ روغنی رولش میکنیم و میزاریم خنک بشه
مرحله چهارم
بعد کاغذ روغنی رو از کیک سرد جدا میکنیم و دوباره رولش میکنیم. (توی این مرحله خوب مراقب باشین که کیک ترک نخوره) روی کیک پودر قند میپاشیم و برش میدیم و سرو میکنیم.
خواص هویج
✅ فیبر آن، روده بزرگ را پاکسازی و از بروز بیماریهای روده بزرگ جلوگیری می کند و در تخلیه سریع ضایعات بدن موثر است.
✅ هویج مقاومت بدن طیور را درمقابل بیماریهای عفونی بالا می برد.
✅ همچنین هویج موجب تقویت نطفه میشود