طرز تهیه رولت خامه ای لطیف به روش ساده
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم امروز یه دستور رولت خوشمزه داریم که تو کمترین زمان درست میشه و خیلی خوشمزس با ما همراه باشید با این آموزش ساده
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 6 عدد
⫸ شکر 140 گرم
⫸ آرد 150 گرم
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ عسل 1 قاشق سوپخوری
⫸ آب جوش 30 میلی لیتر
⫸ خامه شیرین شده 500 گرم
مرحله اول
🍴 زرده تخم مرغ را به همراه نیمی از شکر با همزن بزنید سپس آب جوش و عسل را ترکیب کرده و اضافه کنید تا مخلوط کرم رنگ شود. سفیده تخم مرغ را با نیم دیگر شکر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله دوم
🍴 سپس آرد الک شده و سفیده های تخم مرغ را به ترکیب زرده اضافه کنید. مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از مواد را به رنگ قرمز و نیمی را سبز کنید.
مرحله سوم
🍴 کف سینی 30*40 را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه سبز رنگ و قرمز را در کنار هم کف قالب پهن کنید. فر را از قبل با دمای 175 درجه گرم کنید و قالب را در فر به مدت 10 تا 12 قرار دهید.
5 دقیقه استراحت دهید تا کمی خنک شود سپس روی کاغذ روغنی که با پودر قند پوشانده اید برگردانید و رول کنید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید .
مرحله چهارم
🍴 رول را باز کرده با خامه فرم گرفته بپوشانید و مجدد رول کنید و در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت برش دهید و سرو کنید.
نکته:
❌ اگر میخواید رولت شکلاتی داشته باشید فقط کافیه یک قاشق از آرد کم کنید و به جاش یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید( یعنی 2 ق غ آرد. و 1 ق غ پودرکاکائو)
❌ به هیچ وجه کیک رولت رو زمان زیادی روی شعله قرار ندید چون خشک میشه و میشکنه. بافت رولت خیلی لطیف و نرمه و این کاملا طبیعیه پس بیش از حد نزارید بپزه.
❌ من از خامه قنادی کولاک استفاده کردم . از هر برندی میتونید استفاده کنید و طرزتهیه اش هم سادست و روی بسته بندی نوشته شده.