طرز تهیه شیرینی چنگالی بدون فر و همزن مناسب عید نوروز

طرز تهیه شیرینی چنگالی بدون فر و همزن مناسب عید نوروز

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی چنگالی هست ؛ یک شیرینی خوشمزه که میتونید به عنوان عصرانه تهیه و میل کنید همچنین این شیرینی مناسب عید نوروز است که خیلی راحت میتونید با پختنش خانواده و عزیزانتون را خوشحال کنید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی چنگالی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ آرد 1 لیوان به اضافه 2/3 لیوان

⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد

⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری

⫸ کره نرم شده 100 گرم

⫸ پودر قند نصف لیوان

⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ شکلات تخته ای🍫 و مغزیجات به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا 100 گرم کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد ، کره را داخل ظرفی بریزید سپس نصف لیوان پودر قند رو به اون اضافه کنید و با همزن دستی آن را هم بزنید تا وقتی که مواد کرم رنگ بشه بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدند یک عدد تخم مرغ🥚 به علاوه نوک قاشق چای خوری وانیل رو به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.


مرحله دوم

آرد و بکینگ پودر را طی چند مرحله روی مواد الک کنید و هم بزنید اگه که با همزن نمیتونید هم بزنید با دست مواد رو هم بزنید وقتی که مواد سفت شد کف ماهیتابه را چرب کنید و روی کف ماهیتابه کاغذ روغنی قرار بدید از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون به اون شکل بدید سپس داخل ماهیتابه با فاصله از هم بچینید.


مرحله سوم

روی شیرینی ها با چنگال طرح بیندازید وقتی که همه مواد رو شکل دادید و داخل ماهیتابه چیدید در ظرف را بگذارید ، شعله پخش کن رو 10 دقیقه روی حرارت🔥 قرار بدید تا گرم بشه سپس ماهیتابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم اجازه بدید که شیرینی هاتون بپزه بعد از یک ربع شیرینی ها رو چک کنید اگر زیر اونها طلایی شده نشونه این است ک شیرینی هاتون پخته.


مرحله چهارم

به هر مقدار که دوست دارید شکلات🍫 تخته ای رو داخل ظرفی بریزید و بذارید که به دمای محیط برسه سپس اون رو روی حرارت کتری قرار بدید و به روش بنماری شکلات🍫 را آب کنید یک دوم شیرینی ها را داخل شکلات فرو ببرید و با هر مغزی که دوست دارید آن را تزیین کنید و اجازه بدید تا شکلات ها خودشون رو بگیرن سپس داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان


نکات مهم
❌ تو شیرینی هایی که دستورش با پودر قند است شکر را جایگزین نکنید در کیفیتش شیرینی نهایی بسیار متفاوت است .

❌ اگر شیرینی را شکلاتی درست کردید 4 قاشق از آرد کم کنید و 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید ، همیشه در شیرینی خشک دو برابر میزان پودر کاکائو آرد کم کنید .

❌ در شیرینی هایی که روغن یا کره دارند خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا روغن را پس میدهد و شیرینی بعد از پخت خشک میشود .

❌ بیشتر از زمان تعیین شده شیرینی را روی شعله گاز قرار دهید اگر دیدید شیرینی نرم است جای نگرانی نیست شیرینی بعد سرد شدن خودش را میگیرد

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.