طرز تهیه شیرینی چنگالی بدون فر و همزن مناسب عید نوروز
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی چنگالی هست ؛ یک شیرینی خوشمزه که میتونید به عنوان عصرانه تهیه و میل کنید همچنین این شیرینی مناسب عید نوروز است که خیلی راحت میتونید با پختنش خانواده و عزیزانتون را خوشحال کنید ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی چنگالی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 1 لیوان به اضافه 2/3 لیوان
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ کره نرم شده 100 گرم
⫸ پودر قند نصف لیوان
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تخته ای🍫 و مغزیجات به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا 100 گرم کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد ، کره را داخل ظرفی بریزید سپس نصف لیوان پودر قند رو به اون اضافه کنید و با همزن دستی آن را هم بزنید تا وقتی که مواد کرم رنگ بشه بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدند یک عدد تخم مرغ🥚 به علاوه نوک قاشق چای خوری وانیل رو به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
مرحله دوم
آرد و بکینگ پودر را طی چند مرحله روی مواد الک کنید و هم بزنید اگه که با همزن نمیتونید هم بزنید با دست مواد رو هم بزنید وقتی که مواد سفت شد کف ماهیتابه را چرب کنید و روی کف ماهیتابه کاغذ روغنی قرار بدید از مواد به اندازه یک گردو بردارید و داخل دستتون به اون شکل بدید سپس داخل ماهیتابه با فاصله از هم بچینید.
مرحله سوم
روی شیرینی ها با چنگال طرح بیندازید وقتی که همه مواد رو شکل دادید و داخل ماهیتابه چیدید در ظرف را بگذارید ، شعله پخش کن رو 10 دقیقه⏰ روی حرارت🔥 قرار بدید تا گرم بشه سپس ماهیتابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و به مدت 15دقیقه⏰ با حرارت ملایم اجازه بدید که شیرینی هاتون بپزه بعد از یک ربع شیرینی ها رو چک کنید اگر زیر اونها طلایی شده نشونه این است ک شیرینی هاتون پخته.
مرحله چهارم
به هر مقدار که دوست دارید شکلات🍫 تخته ای رو داخل ظرفی بریزید و بذارید که به دمای محیط برسه سپس اون رو روی حرارت کتری قرار بدید و به روش بنماری شکلات🍫 را آب کنید یک دوم شیرینی ها را داخل شکلات فرو ببرید و با هر مغزی که دوست دارید آن را تزیین کنید و اجازه بدید تا شکلات ها خودشون رو بگیرن سپس داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان
نکات مهم
❌ تو شیرینی هایی که دستورش با پودر قند است شکر را جایگزین نکنید در کیفیتش شیرینی نهایی بسیار متفاوت است .
❌ اگر شیرینی را شکلاتی درست کردید 4 قاشق از آرد کم کنید و 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید ، همیشه در شیرینی خشک دو برابر میزان پودر کاکائو آرد کم کنید .
❌ در شیرینی هایی که روغن یا کره دارند خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا روغن را پس میدهد و شیرینی بعد از پخت خشک میشود .
❌ بیشتر از زمان تعیین شده شیرینی را روی شعله گاز قرار دهید اگر دیدید شیرینی نرم است جای نگرانی نیست شیرینی بعد سرد شدن خودش را میگیرد