طرز تهیه شیرینی گل نرگس به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی گل نرگس به روش بازاریسلام همراهان همیشگی سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه شیرینی گل نرگس🧁🌸 را آوردم این شیرینی طرفدارهای زیادی داره و بسیار خوشمزه هست پیشنهاد میکنم این شیرینی رو حتما امتحان کنید با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ کره 🧈 150 گرم

آرد 320 گرم

زرده 🍳 2 عدد

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری سر پُر

خامه ترش 100 گرم

شکر 80 گرم

پودر کاکائو 🍫 2 تا 3 قاشق چایخوری

شیر 🥛 1 قاشق سوپ خوری

کنجد به میزان لازم


مرحله اول

آرد و کره 🧈 را با دست یا غذاساز مخلوط کرده تا کاملا حالت شنی شود .سپس زرده 🍳 و وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله دوم

خامه ترش و شکر را با چنگال مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید.کمی با دست ورز داده تا خمیر جمع شود.خمیر نرم و لطیفی به دست می‌آید.


مرحله سوم

یک سوم خمیر را جدا کنید. پودر کاکائو 🍫 و شیر 🥛 را مخلوط کنید و با یک سوم کنار گذاشته مخلوط کنید.هردو خمیر را به 20  قسمت تقسیم کنید.


مرحله چهارم

قسمت کاکایویی🍫 را درون قسمت سفید بپیچید و به شکل گل درآورید.وسط مقداری زرده بزنید و کنجد بپاشید،در فر گرم شده ی 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.


نکته

❌ بهتره از کره گیاهی استفاده کنید.
❌ شکرتون هم بهتره دانه ریز باشه.
❌ خمیر ورز زیادی نمیخواد.
❌ برای اینکه خمیر خشک نشه روش نایلون فریزر بکشین.
❌ زمان پخت حدودی ده الی پونزده دقیقه ست.وقتی پخته بشه ظاهرش مشخصه.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.