طرز تهیه شیرینی گل نرگس به روش بازاری
سلام همراهان همیشگی سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه شیرینی گل نرگس🧁🌸 را آوردم این شیرینی طرفدارهای زیادی داره و بسیار خوشمزه هست پیشنهاد میکنم این شیرینی رو حتما امتحان کنید با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کره 🧈 150 گرم
⫸ آرد 320 گرم
⫸ زرده 🍳 2 عدد
⫸ وانیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری سر پُر
⫸ خامه ترش 100 گرم
⫸ شکر 80 گرم
⫸ پودر کاکائو 🍫 2 تا 3 قاشق چایخوری
⫸ شیر 🥛 1 قاشق سوپ خوری
⫸ کنجد به میزان لازم
مرحله اول
آرد و کره 🧈 را با دست یا غذاساز مخلوط کرده تا کاملا حالت شنی شود .سپس زرده 🍳 و وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
خامه ترش و شکر را با چنگال مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید.کمی با دست ورز داده تا خمیر جمع شود.خمیر نرم و لطیفی به دست میآید.
مرحله سوم
یک سوم خمیر را جدا کنید. پودر کاکائو 🍫 و شیر 🥛 را مخلوط کنید و با یک سوم کنار گذاشته مخلوط کنید.هردو خمیر را به 20 قسمت تقسیم کنید.
مرحله چهارم
قسمت کاکایویی🍫 را درون قسمت سفید بپیچید و به شکل گل درآورید.وسط مقداری زرده بزنید و کنجد بپاشید،در فر گرم شده ی 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
نکته
❌ بهتره از کره گیاهی استفاده کنید.
❌ شکرتون هم بهتره دانه ریز باشه.
❌ خمیر ورز زیادی نمیخواد.
❌ برای اینکه خمیر خشک نشه روش نایلون فریزر بکشین.
❌ زمان پخت حدودی ده الی پونزده دقیقه ست.وقتی پخته بشه ظاهرش مشخصه.