طرز تهیه شیرینی ملکه گردو به روش قنادی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی ملکه گردو به روش قنادی برای عید نوروزسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه و مجلسی رو آوردیم به اسم شیرینی ملکه گردو ؛ این شیرینی خیلی راحت درست میشه و با یک بار خوردن طرفدارش میشید.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 55 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ملکه گردو

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

پودر قند 85 گرم

کره 150 گرم

تخم مرغ🥚 1 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

شیر🥛 2 قاشق غذاخوری

آرد 2 پیمانه

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه شیرینی

شکر 1 پیمانه

عسل🍯 100 گرم

خامه 3 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 85 گرم پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 150گرم کره به دمای محیط رسیده اضافه کنید بعد با همزن برقی اونها رو خوب با هم مخلوط کنید تا وقتی که فرم بگیره حالا 1 عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و سپس اون رو هم بزنید .


مرحله دوم

نوک قاشق چایخوری وانیل رو به مواد اضافه کنید و مجدد آن را هم بزنید سپس 2 قاشق غذاخوری شیر🥛 را اضافه کنید و دوباره مواد رو هم بزنید .


مرحله سوم

2 پیمانه آرد رو با نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه ؛ مواد شیرینی را داخل یک کیسه فریزر بریزید و به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند .


مرحله چهارم

برای درست کردن موارد رویه شیرینی ابتدا 1 پیمانه شکر رو داخل ماهیتابه بریزید و به آن 100 گرم عسل🍯 را اضافه کنید سپس به اون 3 قاشق غذاخوری خامه‌ و 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید .


مرحله پنجم

مواد رو مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند ،حالا خمیر را از داخل یخچال بیرون بیارید و داخل سینی فر که از قبل روی اون کاغذ روغنی انداختید بزارید و اون رو با دست کمی صاف کنید سپس با چنگال روی اون بزنید و داخل فر با دمای 160 درجه🔥 به مدت 10 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزد .


مرحله ششم

به مواد رویه شیرینی گردو و زعفران اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، خمیر شیرینی را از داخل فر بیرون بیارید بعد از مواد رویه شیرینی روی اون بریزید و دوباره داخل فر با دمای 180 درجه🔥 به مدت 45 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.