طرز تهیه شیرینی ملکه گردو به روش قنادی برای عید نوروز
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه و مجلسی رو آوردیم به اسم شیرینی ملکه گردو ؛ این شیرینی خیلی راحت درست میشه و با یک بار خوردن طرفدارش میشید.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی ملکه گردو
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ پودر قند 85 گرم
⫸ کره 150 گرم
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ شیر🥛 2 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه شیرینی
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ عسل🍯 100 گرم
⫸ خامه 3 قاشق غذاخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ گردوی خرد شده به مقدار لازم
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی آسان و خانگی
مرحله اول
در مرحله اول 85 گرم پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 150گرم کره به دمای محیط رسیده اضافه کنید بعد با همزن برقی اونها رو خوب با هم مخلوط کنید تا وقتی که فرم بگیره حالا 1 عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و سپس اون رو هم بزنید .
مرحله دوم
نوک قاشق چایخوری وانیل رو به مواد اضافه کنید و مجدد آن را هم بزنید سپس 2 قاشق غذاخوری شیر🥛 را اضافه کنید و دوباره مواد رو هم بزنید .
مرحله سوم
2 پیمانه آرد رو با نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه ؛ مواد شیرینی را داخل یک کیسه فریزر بریزید و به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند .
مرحله چهارم
برای درست کردن موارد رویه شیرینی ابتدا 1 پیمانه شکر رو داخل ماهیتابه بریزید و به آن 100 گرم عسل🍯 را اضافه کنید سپس به اون 3 قاشق غذاخوری خامه و 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید .
مرحله پنجم
مواد رو مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند ،حالا خمیر را از داخل یخچال بیرون بیارید و داخل سینی فر که از قبل روی اون کاغذ روغنی انداختید بزارید و اون رو با دست کمی صاف کنید سپس با چنگال روی اون بزنید و داخل فر با دمای 160 درجه🔥 به مدت 10 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزد .
مرحله ششم
به مواد رویه شیرینی گردو و زعفران اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، خمیر شیرینی را از داخل فر بیرون بیارید بعد از مواد رویه شیرینی روی اون بریزید و دوباره داخل فر با دمای 180 درجه🔥 به مدت 45 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان