طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی بدون نیاز به فر و همزن

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی بدون نیاز به فر و همزن

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک شیرینی خوشمزه از استان مشهد آوردیم به اسم شیرینی مربایی مشهدی . اگر دوست دارید یک شیرینی خوشمزه درست کنید که با اون بتونید از مهمون هاتون پذیرایی کنید این آموزش یک پیشنهاد عالی برای شماست.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی

مواد لازم برای 4 نفر

کره 75 گرم

پودر قند 35 گرم

تخم مرغ 1 عدد

عسل 1/2 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

ارد قنادی 150 گرم


مرحله اول

داخل ظرفی ۷۵ گرم کره به دمای محیط رسیده را بریزید بعد با همزن دستی یا برقی اون رو به مدت دو دقیقه هم بزنید تا کمی حجیم بشه


مرحله دوم

سپس به اون مقداری پودر قند به همراه یک عدد تخم مرغ و وانیل و عسل کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن.حالا آرد رو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا مواد منسجم بشه


مرحله سوم

حالا خمیر را داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به خوبی استراحت کنه.


مرحله چهارم

حالا خمیر رو بین دو کیسه فریزر بزارید و با وردنه اون رو پهن کنید بعد اون رو با قالب مورد نظرتون برش بزنید.


مرحله پنجم

حالا یک عدد ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و داخل آن یک کاغذ روغنی بزارید وقتی که ماهیتابه داغ شد شیرینی ها رو داخل اون بچینید تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کم بپزه.در آخر بین شیرینی ها مربا یا مارمالاد بریزید . نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.