طرز تهیه شیرینی پا درازی قزوینی + نکات مهم

طرز تهیه شیرینی پا درازی قزوینی + نکات مهم

سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوینی، یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه عید شیرینی پادرازی قزوین هست که بافت پوک و خوشمزه ای داره

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

ارد شیرینی 🧁 200 گرم

ارد برنج 100 گرم

پودر قند 150 گرم

روغن صاف قنادی🍾 100 گرم

کره 🧈 50 گرم

هل 1 قاشق چایخوری

تخم خرفه


مرحله اول

ابتدا باید ارد شیرینی و ارد برنج رو باهم الک کنید.پودر قند هم الک کنید.روغن و کره 🧈 و پودر قند را با همزن حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و پوک شوند. بعد آرد و پودر هل را کم کم اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی هم بزنید.


مرحله دوم

وقتی کاملا یکدست شد درون چرخ گوشت بریزید و 2 بار چرخ کنید.البته دقت کنید که بلافاصله باید خمیر رو چرخ کنید وگرنه خمیر داخل چرخ گوشت گیر میکنه. سپس خمیر را به دلخواه به 3 قسمت تقسیم کنید درون یک کاسه 🥣 یک قاشق 🥄 زعفرون دم کرده غلیظ بریزید و با دست خمیر را ترکیب کنید تا خمیر زعفرونی بشه.


مرحله سوم

به کاسه دیگر یک قاشق پودر کاکائو 🍫 و یک ق غ روغن بزنید و خمیر را با دست هم بزنید تا کاکائویی شود. حالا خمیر را درون پلاستیک صاف کنید و در یخچال 3 ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال خارج کنید و نیم ساعت در دمای محیط بذارید.برای قالب زدن خمیر یک گلوله کوچک بردارید و بعد خمیر را فرم بدین و داخل سینی بچینید سپس با تخم خرفه تزیین کنید.


مرحله چهارم

سینی را در فر 170 درجه به مدت حدود 10 تا 14 دقیقه قرار دهید تا شیرینی 🧁 بپزه. فقط به اندازه ای بپزه که زیر شیرینی کمی طلایی بشه. پخت زیادی شیرینی رو خشک میکنه اگر خواستین می تونید خمیر را بین دو پلاستیک باز کنید و قالب بزنید. نیاز نیست سینی چرب بشه یا نیازی به کاغذ روغنی نداره. این شیرینی فرم اصلی به صورت پادرازی هست. بافتش هم ترد و کمی خشک هست.


نکته

برای داشتن شیرینی زعفرانی، زعفران آب کرده غلیظ به خمیر اضافه کنید.‌
برای داشتن شیرینی کاکائویی، یک قاشق از آرد کم کنید و 1 ق پودر کاکائو 🍫 اضافه کنید.‌
مواد قابل جایگزینی نیستند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.