طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای ساده و بدون فر برای عید
سلام به همراهان سایت آشپزم👩🏻🍳 امشب میخوام براتون شیرینی نان پنجره ای درست کنم یه شیرینی خوشمزه که مطمعنا بعد از تهیه کردنش عاشقش میشید. درست کنید و سفرتون رو باهاش شیرین کنید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نشاسته گل 🌸 1/2 پیمانه
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 🥚 3 عدد
⫸ شیر 🥛 1 پیمانه
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر قند برای تزئین به میزان لازم
⫸ روغن مایع 🍾برای سرخ کردن به میزان لازم
مرحله اول
آماده سازی مواد مایع شیرینی نان پنجره ای
در یک کاسه گود 🥣 نشاسته گل را بریزید و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید زمان دهید تا کمی نشاسته خیس بخورد سپس گلاب و تخم مرغ 🥚 را اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا مخلوط شوند در انتها زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
آماده سازی مایع شیرینی پنجره ای
حالا باید مایع شیرینی پنجره ای 🍥 را به یکبار از یک صافی رد کنید تا گلوله های آرد داخلش نماند و مایه یکدستی داشته باشیم،مایع آماده شده شیرینی پنجره ای نه زیاد سفت است که از قاشق برنگردد و همینطور خیلی رقیق که در قاشق نماند. به این ترتیب مایع آماده شده شیرینی پنجره ای را داخل یخچال گذاشته و به مدت 30 دقیقه زمان بدهید.
مرحله سوم
سرخ کردن شیرینی پنجره ای
برای سرخ کردن شیرینی پنجره ای 🍥، ابتدا قالب شیرینی را باید در روغن فراوان قرار دهید تا حسابی داغ شود. سپس قالب را در مایع آماده شده شیرینی پنجره ای ببرید تا نیمه قالب باید آغشته به مایع بشود و سریع قالب را داخل روغن زده و قالب را در قابلمه روغن تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود.
مرحله چهارم
پس از سرخ کردن شیرینی های پنجره ای 🍥 شما آماده است. شیرینی های نان پنجره ای به دلیل آن که روغن زیادی را به خود میگیرد، بهتر است بر روی دستمال آشپز خانه قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود. بعد از اینکه شیرینی پنجره ای خنک شد، پودر قند را بر روی شیرینی ها الک کنید و نوش جان کنید.
مرحله پنجم
کرم ژله را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.
نکته:
❌ حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش
❌ قالب باید در روغن شناور باشد.
❌ حواستان باشد قبل از هر دانه شیرینی قالب را در روغن گرم کنید بعد به مواد بزنید.
❌ موادتان را هر از گاهی هم بزنید تا آرد و نشاسته ته نشین نشوند.
❌ اگر دوست داشتید رنگ شیرینیها زرد شود، کمی زعفران به مواد شیرینی پنجره ایتان اضافه کنید.