طرز تهیه شیرینی یاقوتی قزوین مجلسی و بازاری
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی یاقوتی هست.یک شیرینی خوشمزه و ساده که میتونید با سریع ترین روش اون رو درست کنید با اون داخل مهمونی هاتون پذیرایی کنید با من همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی یاقوتی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کره 125 گرم
⫸ پودر قند 60 گرم
⫸ آرد قنادی 150 گرم
⫸ آرد برنج 50 گرم
⫸ نشاسته ذرت 30 گرم
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ زنجبیل یا دارچین 1/5 قاشق چایخوری
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
مرحله اول
برای شروع اولین کاری که باید بکنید اینه که آرد قنادی و آرد برنج و نشاسته ذرت روبه علاوه هل باهم مخلوط کنید سپس چند بار الک کنید تا مواد خشکتون یک دست بشه.سپس مواد رو کنار بزارید
مرحله دوم
در مرحله دوم 125 گرم کره رو بزارید که به دمای محیط برسه.سپس کره رو داخل ظرفی بریزید و به همراه پودر قند یا همزن برقی خوب مخلوط کنید انقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس زرده تخم مرغ رو جدا کنید و با چنگال هم بزنید و به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید
مرحله سوم
در مرحله سوم مخلوط آرد هارو در طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاد.خمیر رو با نوک انگشتاتون و در حد مخلوط شدن و ورز بدید که به روغن نیفته.حالا داخل کیسه فریزر بزارید و چند ساعت به خمیر استراحت بدید
مرحله چهارم
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی سطح کار خمیر رو بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه به زخامت نیم سانت برسونید و با قالب دلخواهتون قالب بزنید و داخل سینی بچینید و داخل فر از قبل گرم شده به دمای 160 درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار بدید.
نکته
❌ اگه میخواید شیرینی ها رو داخل تابه درست کنید حتما از شعله پخش کن و دم کنی استفاده کنید و زمان پختش هم بین ۱۵ تا ۲۰ دقیق است
❌ میتونید از یه کاتر گرد استفاده کنید و وسطش رو سوراخ کنید
❌ حواستون باشه زیر شیرینی یه کوچولو طلایی بشه کافیه
❌ اجازه میدیم شیرینی ها از داغی بیوفتن بعد میتونید کمی عسل رو با آب رقیق کنید و با فرچه به وسط شیرینی ها بزنید و روی اون قسمت وسط ، پودرپسته یا ترافل بریزید
❌ میتونید به جای عسل و پودربسته هم از ژله بریلو یا مارمالا استفاده کنید