طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیون با خمیر هزارلا

 

طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیون با خمیر هزارلا

سلام هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه شیرینی زبان و پاپیون با خمیر هزارلا ساده و خوشمزه یه شیرینی خوشمزه ویژه عید نوروز امیدوارم از پخت این شیرینی لذت ببرید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

شکر  1 پیمانه

آب 1/2 پیمانه

گلاب 1/4 پیمانه

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

خمیر هزارلا 1 بسته

پودر پسته یا پودر نارگیل


مرحله اول

برای درست کردن شهد شکر رو با آب ، زعفرون و گلاب و آبلیمو روی حرارت بزارید وقتی حل شد داخل لیوان بریزیدو کنار بزارید تا سرد بشه ( به جای شهد میتونید از ترکیب 2 قاشق عسل با 1 قاشق آب هم استفاده کنید )


مرحله دوم

خمیر هزارلارو یخ زدایی کنید و با کاتر شیرینی زبون کاتر بزنیدو کف سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید سطحشونو با فرچه یکم شهد بزنیدو یه خمیر دیگه روش بزارید یعنی دولایه خمیر روی هم ، روی خمیر دوم رو هم شهد بزنید و با چاقو روی سطح خمیر خط بندازید


مرحله سوم

برای شیرینی پاپیونی خمیر به شکل مستطیل برش میدیم و کمی خمیر میکشیم و دو دور می پیچونیم


مرحله چهارم

میره تو فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه . 5 دقیقه اخر هم گریل رو روشن کنید تا طلایی و خوشرنگ بشه‌
بعد از اینکه از فر خارج کردیم دوباره به شیرین ها شهد میزنیم.


نکته:

❌ ابتدا خمیر هزارلا رو قبل از مصرف به مدت یک ساعت از فریزر خارج کنید تا یخ زدایی بشه برای شیرینی زبان حضار را به قطعات سه درهشت بزنید خمیر ها را در سینی فر قرار بدیم و روشو با(عسل+ابجوش+زعفران دم کرده) کنید یک لایه دیگر خمیر روشقرار بدین و دوباره رومال کنید با شهرتون روش کنجد بپاشید و با استفاده از یک چاقو وسطش یک شیار ایجاد کنید.

❌ شیرینی پاپیونی خمیر هزارلا رو قطعات 5 در 10 تقسیم کنید و مانند به شکل پاپیون در بیارید و داخل سینی فر بگذارید.

❌ از قبل به مدت 10 دقیقه با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر رو داخل فر بگذارید به مدت 10 دقیقه با دمای 220 درجه تا شیرینی‌ها پف کنه بعد از اینکه شیرین یا پف کرد دماغش رو به 180 درجه سانتیگراد کاهش بدید به مدت 10 تا 15 دقیقه.

❌ بعد از پخت شیرینی ها شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی شیرینی زبان ها را رومال بزنید و روی شیرینی پاپیونی ها را با پودر قند کاور کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.