طرز تهیه تارت انار برای شب یلدا ساده و بدون فر

طرز تهیه تارت انار برای شب یلدا ساده و بدون فر

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون یک دسر خوشمزه به اسم تارت انار رو آوردیم.این تارت خوشمزه میتونه یک دسر پیشنهادی خوب برای شب یلدا باشه.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه تارت انار یلدایی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد سفید 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

کره حیوانی یا گیاهی 50 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر سرد 2 لیوان

نشاسته 1/3 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

وانیل مایع 1/3 قاشق چایخوری

آب انار تازه 1 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

بریم که با هم یک تارت خوشمزه درست کنیم ابتدا ۵۰ گرم کره رو داخل ظرف بریزید سپس نصف لیوان آرد رو به اون اضافه کنیم سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کره و آرد خوب باهم مخلوط بشن بعد یک عدد تخم مرغ رو داخل اون بشکنید و مخلوط کنید.


مرحله دوم

وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شد بقیه آرد رو به همراه یک قاشق چایخوری بکینگ پودر روی مواد الک کنید و خوب باهم هم بزنید سپس مواد را روی سطح کار که از قبل آن را آرد پاشی کردید بریزید و با دست ۵ تا ۶ دقیقه ورز بدید.


مرحله سوم

حالا از موادی یک چونه بگیرید و اون رو با وردنه پهن کنید. حالا خمیر و روی سینی تارت پهن کنید و اضافات خمیر رو به داخل قالب برگردونید و با چنگال روی او چند عدد سوراخ ایجاد کنید سپس داخل فر قرار بدین تا خمیر تارت بپزه.


مرحله چهارم

حالا میریم سراغ درست کردن کرم وانیلی ابتدا داخل ماهیتابه دو لیوان شیر رو به همراه نشاسته و پودر خاک قند بریزید و با هم خوب مخلوط کنید سپس آن را روی گاز قرار بدید بعد تا وقتی که مواد سرده یک عدد تخم مرغ را داخل اون بشکنید‌ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد از ۴ دقیقه مواد شروع به سفت شدن میکنه بعد از ۳ دقیقه کرم وانیلی ما آماده است.


مرحله پنجم

برای درست کردن شربت تارت ابتدا چند انار رو خوب بشورید و سپس از وسط اون رو دو نصف کنید بعد آب آنها را خوب بگیرید. شربت رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید به اون دو قاشق غذاخوری شکر یا پودر خاک قند اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که شربت به جوش میاد. وقتی شربت به غلظت رسید اون آماده است.


مرحله ششم

حالا خمیر تارت رو از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا سرد بشه. بعد از کرم وانیلی روی اون بریزید در سطح آن را صاف کنید بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از یک ساعت آن را از داخل یخچال بیرون بیارید و از شربت انار روی اون بریزید بعد دوباره داخل فریزر قرار بدید بعد از یک ساعت از داخل فریزر بیرون بیاید و آن را تزیین کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.