طرز تهیه تارت خرما با مواد میانی مقوی و خوشمزه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه تارت خرما همراه با گردو و دارچین.شما میتونید با این آموزش یک تارت خوشمزه درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.
طرز تهیه تارت خرما
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد 1/2 پيمانه
⫸ كره 100 گرم
⫸ پودر قند 1/4 پيمانه
⫸ وانيل 1 بسته
⫸ گردو خرد شده به مقدار دلخواه
مواد لازم برای فيلينگ
⫸ خرماى پوست كنده 12_15 عدد
⫸ شكر قهوه اى 1/3 پيمانه
⫸ كره 50 گرم
⫸ پودر هل و دارچين و جوز هندى
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ وانيل 1 بسته
مرحله اول
در مرحله اول کره سرد تون رو به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه پودر قند داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید سپس یک عدد تخم مرغ را بشکنید و اضافه کنید و یک بسته هم بریزید سپس به مدت 30 ثانیه با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
داخل موادتون الک کنید و با لیسک همه رو با هم مخلوط کنید سپس با نوک انگشتان تو خمیر تارت رو ورز بدید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو ببنده بعد از یک ساعت خمیرتون را از داخل یخچال در بیارید و روی کاغذ روغنی بزارید و اندازه قالبتون بازش کنید.
سپس همیلتون را داخل قالب بذارید و خوب با قالب فیکس کنید.سپس با چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کنید.
سپس روی خمیر کاغذ روغنی بزارید و روی کاغذ روغنی وسیله سنگین بذارید تا وقتی که داخل فر میزارید خمیر تارت پف کنه.به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بزارید که خوب بپزه.
مرحله سوم
برای درست کردن فیلینگ ابتدا کره و شکر قهوه ای را با همزن خوب بزنید و سپس بهش یک عدد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس خرمای له شده بعلاوه دارچین و هل و جوز هندی اضافه کنید سپس مقداری گردو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا گردو داخل مواد خوب پخش بشه
مرحله چهارم
فیلینگ رو روی نان تارت بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه بزارید که بپزه.